יבנה: עובד העירייה האהוב הלך לעולמו

עובד העירייה האהוב ג'נסן דוד (ג'ימי) הלך לעולמו, הלוויתו תתקיים היום (28.8) בשעה 17:00 בית העלמין ביבנה. ג'ימי ז"ל היה אמור לחגוג בעוד כחודש יום הולדת 65.

עובד עיריית יבנה האהוב ג'נסן (ג'ימי) דוד הלך לעולמו

עובד העירייה האהוב ג'נסן דוד (ג'ימי) הלך לעולמו, הלוויתו תתקיים היום (28.8) בשעה 17:00 בית העלמין ביבנה. ג'ימי ז"ל היה אמור לחגוג בעוד כחודש יום הולדת 65.

ג'נסן דוד, שזכה בפי כל לשם החיבה "ג'ימי", שימש במשך שנים ארוכות כאיש הבטחון והמאבטח המסור בלשכת ראש העיר המנוח, צבי גוב-ארי ז"ל. רבים הכירהו והעריכו את מסירותו ומקצועיותו. לפני מספר שנים פרש מעבודתו מסיבות רפואיות.

"זו בשורה כואבת. ג'ימי נכנס ללבבות העובדים והמנהלים והוא זכה להוקרת תודה מצד רבים מתושבי העיר. ג'ימי היה אדם עם לב גדול, תמיד עם חיוך, הכרתי אותו והערכתי את מסירותו הגבוהה. תושבי העיר זכו ממנו לשירות אדיב ומקצועי, מותו בטרם עת הוא כואב וקשה. יהי זכרו ברוך", אמר ראש העיר, רועי גבאי, שהכיר את ג'ימי מתקופת היותו חבר מועצה.

חבריו בעירייה סיפרו כי ג'ימי התאפיין בענווה, בצניעות ובנועם הליכות. רעייתו האוהבת, אתי, ליוותה אותו לאורך שנים ארוכות במסירות ובדאגה אין קץ. לג'ימי בת מנישואיו עם אתי ושני נכדים.

עובדי עיריית יבנה שולחים תנחומים וחיבוק לרעייה אתי ולמשפחתו.

 

◼️ לחדשות יבנה והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן