מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

יהורם גאון במופע מרגש באופקים: ערב של זיכרון, עוצמה ותרבות

עיריית אופקים, באמצעות אגף התרבות של חברת אופקטיבי, אירחה אמש (שלישי) את האמן והיוצר יהורם גאון במופע ישראלי איכותי ומרגש, בו התקיימה תפילה לזיכרון ולחיזוק הקהילה המקומית.

עיריית אופקים, באמצעות אגף התרבות של חברת אופקטיבי, אירחה אמש (שלישי) את האמן והיוצר יהורם גאון במופע ישראלי איכותי ומרגש, בו התקיימה תפילה לזיכרון ולחיזוק הקהילה המקומית.

בערב נכחו משפחות שכולות רבות, ביניהן שמעון אלקבץ ורעייתו, שאיבדו את בתם סיוון אלקבץ ז"ל ובן זוגה בכפר עזה, וכן רחל אדרי, גיבורת העיר, ומשפחות נוספות מאירועי השבעה באוקטובר. גאון העניק מילות הערכה, כינה אותם "דוגמה לעוז" והזכיר בייחוד את משה אוחיון ז"ל ובנו אליעד ז"ל. הוא שיבח את עמידת העיר אופקים מול האובדן הכבד והודה לתושבים שבחרו לקחת חלק בערב.

גאון סיפר גם על הקשר המיוחד שלו לעיר, שראשיתה בשנת 1971, כשהשיק את סרטו "אני ירושלמי" דווקא בקולנוע אופקים כדי לקבל את הפידבק מהקהל המקומי. "יש פה אנשים שאני מכיר ואנשים שאני לא מכיר, אבל יש פה סיפורים מופלאים," אמר, "די להביט בכם ולומר – הנה, באמת באמת יש לנו ארץ נהדרת."

ראש עיריית אופקים, איציק דנינו, שדיבר באירוע, אמר: "זהו ערב של עוצמה, של זיכרון ושל תרבות. יהורם גאון הוא חלק בלתי נפרד מהתרבות הישראלית, והחיבור המיוחד שלו לאופקים מורגש בכל מילה ושיר. לראות את אמפי גן הבנים מלא ביותר מאלף ושלוש מאות איש, יחד עם משפחות שכולות ותושבים שבחרו להגיע ולשיר, זו ההוכחה שתרבות היא כוח שמחזק קהילה."


◼️ חדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליצ'י ביזנס.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן