מבזקים
חוזרים למסלול: מרוץ ראשון לציון 2026 יוצא לדרך אישום חמור: בן 18 נאשם בחטיפת קטינה מביתה וביצוע עבירות מין קשות תאונת עבודה בבית שמש: פועל נפצע בינוני לאחר שנפל מפיגום פנים לקהילה: שובה בקר – סיפורה של נהגת האוטובוס מגן רווה שלא ויתרה על חייו של החייל בכביש המגפה השקטה: גופת גבר בן 57 אותרה במצב ריקבון בדירה באשקלון כביש 90: נחסם לתנועה בקטע שבין נחל דוד למלונות ים המלח; כביש 204: נחסם לתנועה בשני הכיוונים מרק כרובית ועדשים כתומות: קטיפתי, מזין ומחמם כתב אישום מזעזע: תושב לוד רצח את בנו, תינוק בן שבעה שבועות, בדימונה עוצרים את האלימות על המגרש: מחלקות הנוער ביבנה בשיח ערכי עם השחקנים מהפכת שירות באילת: "הבית לתושב" יוקם בלב שטח שדה התעופה הישן אירוע חריג במוסד חינוכי בגבעתיים; המשטרה: אין חשד לאירוע דקירה המקלט שלכם באמת בטוח? עיריית תל אביב מציעה בדיקה ראש העין מזנקת קדימה: ציון 97.5 במדד ההון האנושי של משרד הפנים מצדיעים לדור המייסדים: נמל אשדוד נפרד מ-40 עובדים שפרשו לגמלאות יום שישי משתבש: רכבות נעצרות בלוד, רמלה ובית שמש "היציאה מן החומות": הונחה אבן הפינה לשכונה החדשה "אמירים" בעיר אריאל סיכול טרור ואמל"ח בגזרת עציון: פשיטות ליליות ומעצרים ביישובי מרחב יהודה הביקוש הכריע: שבט צופים חדש הוקם במודיעין תקלה ברכבת הקלה בירושלים: השירות הופסק בחלק מהקו בצל המלחמה: מודיעין פותחת מרחבי חוסן חדשים

יוזמה שמחממת את הלב: אנשי תקשורת למען תושבי הדרום

אנשי תקשורת מובילים – תושבי נתניה, חדרה, פרדס חנה, אור עקיבא וקיסריה – מזמינים את תושבי הדרום לזמן איכות ביחידות דיור פנויות, בתי מרגוע לנשים שילדו ואירוח קסום למשפחות, ללא עלות

הנה יוזמה שמחממת את הלב ומגיעה מאנשים טובים, רובם אנשי תקשורת, מאזור פרדס חנה, חדרה, קיסריה ואור עקיבא, המעוניינים להושיט יד למען הזולת ולארח משפחות מהדרום, ובין היתר נשים לפני לידה וללוותן במהלך הלידה ולאחריה. 

מאיר אוליאל, עיתונאי חרדי מאשדוד מכיר היטב את המצב. לאחרונה חבר אל אנשי תקשורת מהאזורים המוזכרים לעיל, וביחד יזמו קהילה שתסייע לתושבים מהדרום. אשדוד, בה חי אוליאל, ידועה כעיר שספגה לא מעט במלחמת חרבות הברזל כולל אזעקות צבע אדום רבות וטילים שפגעו פגיעה ישירה ברחבי העיר – כך שיש לו היכולת להבין ולהכיל את המצב. הוא בעצמו עבר אל פרדס חנה בעקבות לידת בנו לביא-דוד (בשעה טובה). אישתו העדיפה ללדת בעירה, במקום בטוח, וכך למעשה רתם עוד ועוד קולגות, שכל אחד הביע דעה ונרקמה קהילה שמעוניינת לסייע במלוא עוצמתה.

בראיון לערוץ 2000 סיפר אוליאל: "כמי שנשוי לאישה שהוריה גרים בפרדס חנה, מקום בו אני מכיר לא מעט אנשים טובים ואנשי תקשורת מקומיים, ניצלתי את הכוח שיש לי למצוא אנשים יקרים ולהביאם לתקופת התאוששות והתרעננות באזור פרדס חנה, חדרה, אור עקיבא וקיסריה. יש כאן אנשים נפלאים שנותנים את כל מה שיש להם למען אותן משפחות, מסייעות פשוט בכל מה שצריך. יש כאן נשים בהריון שמקבלות סיוע לקראת לידה בבתי חולים באזור כמו 'הלל יפה', 'לניאדו' וליווינו אותן בכל מה שצריך. אנחנו נשתדל להמשיך לתת יד ולנצל את הכוח שלנו לטובת מתן סיוע אמיתי למי שרק יבקש. יש כאן אנשים טובים שמעמידים את יחידות הדיור שיש להם ללא עלות למשפחות שרוצות להביא את הילדים שלהן ליהנות מהשקט בתוך הכאוס הבטחוני, יש סדנאות מקסימות לילדים בפרדס חנה, יש בתי מרגוע שמיועדים לנשים אחרי לידה, יש כאן אנשים טובים שרק רוצים לעזור".

מעוניינים לצאת לתקופה של מרגוע ולהתארח באזורים אלו? צלצלו לטל' 0526816855.

רוצים להצטרף לעדכונים של חדשות אפס שמונה? לחצו כאן

לעדכונים ישירים בטלגרם: https://t.me/news08net

■ לקהילת הווטסאפ – מלחמה בישראל >> לחצו כאן

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן