מבזקים
מהצפון ועד באר שבע: הרכבות שיתוגברו בליל המרוץ בתל אביב לפני שנכנסים למים: אזהרת רחצה פורסמה בחוף בהרצליה אזהרת רחצה בחוף הכוכבים בהרצליה: תוצאות חריגות בבדיקות המים מופעים, אוכל מסורתי ואירוע מיוחד לנוער: חגיגות הסגד בראשון לציון מחפשים עבודה או רוצים להתקדם בקריירה? שבוע התעסוקה מגיע לראשון לציון 91.2% זכאות לבגרות ו־90.1% להסמכה טכנולוגית: ההישגים של בית הספר בבאר יעקב הכריך שהוביל לכתב אישום: פרץ לעסק סמוך לאשדוד, גנב רכב והותיר אחריו ראיית DNA מתכננים לנסוע לאילת בשלישי או ברביעי? זו אזהרת המשטרה מנדלבליט בראש הפקולטה החדשה: החידושים במכללה האקדמית רמת גן פיצה, גלידה או קורנפלקס? הבחירות המיוחדות של ילדי גן בגן יבנה באר שבע: החנייה בכחול־לבן תהיה בחינם ביום הבחירות מעל 500 דירות ישנות לשכונה חדשה: תוכנית הענק בבאר שבע הקלפי הגיעה לגן: ילדי גן דקל בגן יבנה יצאו לבחור אשקלון: בן 50 נפצע בתאונה ברחוב הרב שאול הכהן 17,500 מ״ר של מסחר ותעסוקה: שני מתחמי I-Solomon חדשים בדרך לגדרה מאזור הנוחות אל הים: תלמידי תיכון יובלים באור יהודה צוללים לעולם חדש אשקלון: סמים, סכינים, גרזן ורובה ציד נתפסו ברכב – חשוד נעצר גן יבנה חוזרת לרקוד: פסטיבל המחול השנתי חוזר עם 20 להקות מכל הארץ ראשוני: ראש העיר לשעבר של אור יהודה הורחק מבניין העירייה ומעובדים בכירים חשש לשיטפונות וחסימות בדרך לאילת: המשטרה נערכת למזג אוויר חריג בדרום

יו״ר הועדה בסנאט ליוסי דגן: ״מחוייב לעזור לך בכל דרך״

ראש מועצת שומרון יוסי דגן נפגש במרתון לגיוס תמיכה בריבונות עם הסנאטור ג׳ון בוזמן, יו״ר ועדת החקלאות ואחד האנשים החזקים בקפיטול שהביע תמיכה בשומרון. ראש מועצת שומרון ענה: "הביחד שלנו מחזק את ישראל ואת ארה״ב". יו״ר בית הנבחרים ג׳ונסון אמר לדגן: "יו״ש היא ארץ ישראל"

ראש מועצת שומרון יוסי דגן מקיים מרתון פגישות מדיני בוושינגטון לגיוס תמיכה בריבונות ישראל ביהודה ושומרון. במסגרת הביקור קיים דגן פגישה עם הסנטור ג׳ון בוזמן, יו״ר ועדת החקלאות של הסנאט ואחד האנשים החזקים בקפיטול, אשר הביע תמיכה רשמית בשומרון והצהיר על מחויבותו לעמוד לצד ישראל.

לאחר המפגש אמר הסנאטור ג'ון בוזמן לדגן: ״היה נהדר להיות איתך ועם הצוות שלך היום וללמוד עוד על המצב שבו אנו עוסקים. ואנחנו, ואני חושב שרוב חברי הקונגרס, מחויבים לעזור לכם בכל דרך שנוכל. ביצועי העבר מעידים על העתיד, וארצות הברית עומדת לצדכם ותמשיך לעמוד לצדכם. ואני מקווה מאוד, בעתיד הלא רחוק, לבוא לבקר ולראות את הדברים במו עיניי״.

דגן השיב לסנאטור: ״אני מקווה לארח אותך״.

חבר הקונגרס הוסיף: ״אני יודע שתהיה מארח נהדר, ואנו מצפים לכך״.

יוסי דגן ראש מועצת שומרון אמר ליו"ר ועדת החקלאות בסנאט: ״אני מעריך מאוד את מה שאתה עושה למען מדינת ישראל, למען ערכי הצדק, ארצות הברית של אמריקה וישראל, ובמיוחד בזמן מלחמה זה, אנחנו חזקים יותר בזכותך. הביחד שלנו מחזק את ישראל – ואת ארה"ב"
תודה רבה. ובגלל שאתה מברך את ישראל, כפי שאמר ה׳ לאברהם בשומרון, בשכם. שאלוהים יברך אותך״.

במסגרת מרתון הפגישות בוושינגטון קיים ראש מועצת שומרון יוסי דגן בתחילת השבוע מפגש עם יו״ר בית הנבחרים מייק ג׳ונסון, עמו הוא נמצא בקשר ארוך שנים מאז 2019, אז אירח דגן את ג׳ונסון ורעייתו בשומרון. במהלך השנים נפגשו השניים גם בוושינגטון ובביקורו האחרון של ג׳ונסון בישראל ובשומרון. בסיום המפגש העניק דגן לג׳ונסון תחריט נחושת של אתרי התנ״ך בשומרון. ג׳ונסון כינה את דגן "אחי" והצהיר: "התנ״ך ברור: יהודה ושומרון היא ארץ ישראל", והוסיף כי עם ישראל יודע מי עומד לצדו בעת הזו ומעריך זאת.

מאוחר יותר השבוע נפגש ראש מועצת שומרון עם מנהיג הרוב בקונגרס, סטיב סקאליס, שאמר לדגן לאחר פגישה ביניהם בנושא הריבונות: "אתה תמיד יכול לסמוך עלינו" והוסיף: "מברך את ידידינו בשומרון, אוהבים אתכם". דגן אמר לו: "הריבונות היא הצדק והביטחון – גם לארה״ב".


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצה אזורית שומרון

דילוג לתוכן