מבזקים
ממחר חובה להדליק אורות גם בשמש: הפרט שנהגים רבים עלולים לפספס עשן ורכבי כיבוי בשכונת עיר היין באשקלון: מה צפוי לקרות מחר ברחוב שירת היין? שבוע של חסימות ברחובות: אלה הכבישים שייסגרו ממחר, ובאילו רחובות ייגררו רכבים רוכב אופניים נהרג מפגיעת רכב סמוך לפלמחים: הנהג נחקר במשטרה גבר נורה למוות בתל שבע: המשטרה חושדת בסכסוך פלילי בין משפחות תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון

ירושלים: הושגו הבנות משמעותיות באשר להמשך פעילותו של בית הספר גילה א' במבנה הקיים

עו״ד הודיה פישמן שייצגה בדיונים את הנהגת ההורים: "שמחה שהצלחנו, יחד עם עיריית ירושלים, להגיע להסכמות שמעמידות את טובת הילדים ועתידם בראש סדר העדיפויות"

הודעה משותפת לעיריית ירושלים, הנהלת בית הספר גילה א׳ והנהגת ההורים

לאחר שיח פורה שהתקיים בימים האחרונים בין עיריית ירושלים לבין הנהלת בית הספר גילה א' ללימודי סביבה וחברה, יחד עם הנהגת ההורים ונציגת הנהגת ההורים עו"ד הודיה פישמן, הושגו הבנות משמעותיות באשר להמשך פעילותו של בית הספר במבנה הקיים והרחבת המענה החינוכי בשכונת גילה.

בהתאם להסכמות שהתגבשו, בית הספר גילה א' ימשיך לפעול כסדרו במבנה הקבע שלו, ויפתח את שנת הלימודים תשפ"ו כמתוכנן. זאת, עד להשלמת תהליך התכנון והבנייה של מבנה חדש וייעודי עבורו, אשר מצוי כבר בשלבי תכנון מתקדמים.

כחלק מההיערכות, תשדרג העירייה את שטחי הגינון, ותעתיק את החממה החינוכית של בית הספר לקדמת המבנה וכן תבנה כיתות לימוד נוספות בקדמת בית הספר – כך שתישמר פעילותו הייחודית של בית הספר בתחום הסביבה והחקלאות.

כמו כן הוסכם, כי אם תידרש העתקת בית הספר למבנה זמני – הדבר ייעשה בשקיפות, תוך שיתוף מלא והסכמה של הנהלת בית הספר והנהגת ההורים.

בימים הקרובים יגובש הסכם מוסדר בין הצדדים שמגבש את כלל ההסכמות אליהן הגיעו הצדדים.

עיריית ירושלים מברכת על ההידברות שהתקיימה ברוח טובה, מתוך אחריות לילדי השכונה, ותמשיך לפעול בשותפות אמיצה עם הקהילה החינוכית בגילה ובכל רחבי העיר.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "בית הספר גילה א׳ הוא עוגן חינוכי חשוב בלב שכונת גילה, ואני רואה בו חלק בלתי נפרד מהמרקם הקהילתי של השכונה הנפלאה. ילדי בית הספר ימשיכו לצמוח, ללמוד ולהשפיע – ואנו נמשיך להשקיע בהם ובצוות החינוכי, מתוך ראייה ארוכת טווח והבנה שזהו העתיד של ירושלים".

אריק וירצבורגר, יו"ר מינהל החינוך ירושלים: "ההסכמה שהושגה היא ביטוי לרוח הימים בהם אנו מצויים – ימים של הקשבה, שיח ויכולת לבוא אחד לקראת האחר. הפשרה שהתגבשה היא לא ויתור, אלא ברכה – שתאפשר לכולם ליהנות מהחינוך הירושלמי, שהוא הטוב בישראל״.

גלית אושפיץ וינפלד, מנהלת בית הספר: "שמחה לבשר כי ההסכם מבטיח את המשך פעילותו של בית הספר במבנה הקיים עד להעברתו למבנה קבע חדש. ההסכם שהושג הוא המיטבי בעת הזו, ומהווה בשורה חשובה עבור ילדינו וילדי השכונה כולה. אנו מברכים על שיתוף הפעולה הפורה עם כל הגורמים המעורבים ומצפים לפתיחת שנת הלימודים כסדרה ובהצלחה״.

עו״ד הודיה פישמן שייצגה בדיונים את הנהגת ההורים: "שמחה שהצלחנו, יחד עם עיריית ירושלים, להגיע להסכמות שמעמידות את טובת הילדים ועתידם בראש סדר העדיפויות. אני מודה לראש העיר, מר משה ליאון ויועצו עופר איובי, למחזיקת תיק החינוך הגב׳ חגית משה, וליו״ר מנח״י אריק וירצבורגר, על ההקשבה והרצון המידי לפעול לטובת תלמידי השכונה, ועל שיח פתוח וממוקד".

 

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן