לרגל חג החנוכה, הציבו עיריית ירושלים והחברה העירונית אריאל ברחבי העיר חנוכיות ענק מוארות שהופכות את המרחב העירוני למסלול חגיגי של אור, צבע, קסם ואופטימיות
המיצגים מוקמו גם לאורך צירי נסיעה מרכזיים: מנורת ענק המתנשאת מעל הגשר בכביש בגין בדרכה אל טדי; חנוכייה זוהרת בכיכר צה"ל על ציר בר-לב המחבר בין צפון העיר לדרומה; חנוכייה מוארת במיוחד בצומת ניות; חנוכייה ייחודית המוקרנת על חזית תיאטרון ירושלים ומאירה את שכונות הסביבה; וחנוכיית ענק נוספת ניצבת על כביש בן-צבי, על רקע גן סאקר ונחלאות ומאירה את הירושלמים והעולים אליה בדרכים.
אל חגיגת האור מצטרף גם מיצג חגיגי בטיילת ארמון הנציב, הצמוד לשוק האוכל החורפי SWEET JLM, שהופך את הטיילת למקור של אור וטעמים.
עיריית ירושלים מאחלת לתושבים ולמבקרים חג חנוכה מלא אור, חום ושמחה.
ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "ירושלים לובשת חג והמיצגים המיוחדים בולטים בצמתים מרכזיים בעיר. זוהי הזדמנות אמיתית לראות את ירושלים כמו שהיא באמת – עיר עוטפת אור. אני מזמין אתכם להצטרף אלינו בפעילויות החג וליהנות ממגוון שאין עוד כמוהו."
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








