מבזקים
אשקלון: כתב אישום נגד תושב אשדוד שהפר צו פיקוח העונה ה – 20 באשקלון יצאה לדרך: מאות אוהדים מילאו את חוף דלילה בפתיחת ליגת כדורגל החופים כיכר חדשה בראש העין מנציחה את תשעת נרצחי הנובה מהעיר: "לב של זיכרון, כאב ותקווה" גבר כבן 50 נורה למוות ברחוב משה לוי בראשון לציון, המשטרה פתחה בחקירה שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: עוטף עזה מבקש להפוך למעבדת החדשנות של ענף הבנייה בישראל אחרי פגיעת הטיל: מרכז שיקום חדש יוקם בסורוקה ויכפיל את היקף האשפוז בדרום בהשקעה של כ – 2 מיליון שקל: טיילת כרמל בנתניה התחדשה בגן משחקים חדשני 10 עמודי חשמל נעלמו מהרחוב: כך משנה פרויקט חדש את פני יצחק בן צבי בפתח תקווה בפעם השביעית: תושב אשקלון נתפס נוהג בזמן פסילה – כתב אישום הוגש והרכב בדרך לחילוט לראשונה בחולון: יותר מ – 30 להקות והרכבים מקומיים כבשו את הבמה המרכזית לעיני אלפי תושבים קריית החינוך החדשה בגני תקווה מתקרבת לפתיחה: חברת החשמל השלימה את תשתיות החשמל שש שנים אחרי התאונה הקטלנית סמוך למודיעין: שש שנות מאסר לנהג שהרג אם ובתה התינוקת "נתפס על חם": חשוד מאשדוד נעצר כשהוציא אקדח ממקום מסתור אחרי השחתת התערוכה בתל אביב: הקריקטוריסטים השיבו באיורים חדשים על חופש הביטוי עורכת דין מרמלה נעצרה בחשד שניסתה לבנות אליבי לנאשם בעבירות טרור באמצעות קטינים כדי שאף ילד לא יתחיל את השנה בלי ציוד: כך דואגים בגבעת שמואל לפתיחת שנת הלימודים לא רק גג: חולון במקום השלישי בישראל בהפיכת מבנים ליצרני חשמל רמלה בדרך למהפך נוסף: 850 דירות ייהרסו ו – 3,176 חדשות יוקמו בשכונת אשכול אלפים פתחו את פסטיבל ערד 2026 – וההופעות הגדולות עוד לפנינו מרכז מודיעין מכבים רעות יעבור שטיפה יסודית: בעלי העסקים יתבקשו לפנות את המדרכות

ירושלים: סיכול גניבות כלי רכב ומעצר חשודים

המשטרה תמשיך לפעול בנחישות וללא פשרות נגד עברייני הרכוש, הכל למען שלום הציבור, בטחונו ורכושו.

המאבק המשטרתי בעברייני הרכוש: שוטרי מחוז ירושלים סיכלו בימים האחרונים מספר גניבות כלי רכב ועצרו חשודים. בין החשודים, פלסטיני תושב איו"ש שוהה בלתי חוקי, ללא רשיון נהיגה שגנב רכב משכונה בצפון ירושלים ונעצר על ידי שוטרי מחוז ירושלים. במקרה אחר, סוכלה גניבת רכב על ידי השוטרים, שעצרו שני נאשמים פלסטינים שניווטו דרכם לרכב שאותו רצו לגנוב.

ערנותם ונחישותם של שוטרי תחנת שפט ממרחב קדם במחוז ירושלים, הובילה אמש למעצרו של החשוד (19, פלסטיני תושב איו"ש ללא אישורי שהייה) שגנב רכב מצפון העיר זמן קצר קודם למעצרו.

בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה אודות גניבת הרכב מצפון ירושלים, שוטרי תחנת שפט ביצעו חסימה באזור מעבר חיזמא, זיהו את הרכב הגנוב ובעת שסימנו לנהג לעצור הוא המשיך בנסיעה ועלה על רגלו של אחד השוטרים, עד שהרכב נעצר. כתוצאה מכך, השוטר נפגע באורח קל ברגלו ופונה לקבלת טיפול רפואי והחשוד נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה בתחנת שפט.

במקרה אחר לפני מספר ימים, שוטרי תחנת שפט סיכלו גניבת רכב מצפון ירושלים בעקבות מעצרם של שני נאשמים בטרם ביצעו את זממם.

השוטרים הבחינו בשני הנאשמים לפנות בוקר והם עוררו את חשדם. בבדיקה התברר כי השניים פלסטינים (בשנות ה-20 לחייהם) שוהים בלתי חוקיים והם נעצרו על ידי השוטרים כשברשותם נתפסו כלי פריצה, בהם: מחשב להנעת כלי רכב, מנפץ שמשות ועוד.

הנאשמים שנעצרו על ידי השוטרים הועברו לתחנת שפט ונפתחה חקירה במשטרה. מהחקירה עלה כי השניים תכננו לגנוב רכב שאליו היו ניסו להגיע באמצעות אפליקציית ניווט, אולם הגניבה סוכלה על ידי השוטרים, מטרים בודדים לפני הגעת הגנבים ליעדם.

גניבת הרכב סוכלה על ידי השוטרים, ועם סיום חקירת הנאשמים וביסוס תשתית ראייתית, הוגש כנגדם כתב אישום על ידי יחידת התביעות המשטרתית של מחוז ירושלים.

המשטרה תמשיך לפעול בנחישות וללא פשרות נגד עברייני הרכוש, הכל למען שלום הציבור, בטחונו ורכושו.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

בתמונות כלי הפריצה שנתפסו ברשות הנאשמים, וצילום הפלאפון של הנאשמים עם אפליקציית הניווט בדרך לרכב שסומן לגניבה ותמונת הרכב שגניבתו סוכלה על ידי השוטרים.
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן