מבזקים
אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח"

ירושלים: שדדו סכום של מאות אלפי ש"ח מידיו של אדם ונעצרו

שדדו סכום של מאות אלפי ש"ח מידיו של אדם ונעצרו על ידי שוטרי מחוז ירושלים מעצרם של שני החשודים הוארך אמש בבית המשפט וחקירת המקרה נמשכת

בתאריך 15.8 בשעות הצהריים, נשדד סכום בסך מאות אלפי ש"ח מתושב ירושלים בשנות ה-60 לחייו העוסק בהמרת כסף, עת התבקש להחליף סכום רב על ידי אדם עמו קבע מפגש לצורך מימוש העסקה.

בעקבות המקרה, הוזעקו למקום שוטרי תחנת לב הבירה של מחוז ירושלים שפתחו מיד בחקירת המקרה תוך איסוף עדויות וממצאים, ונערכו סריקות בניסיון לאתר את המעורבים.

במסגרת פעולות החקירה, הצליחו חוקרי תחנת לב הבירה, בסיוע תצפיתני מרכז השליטה של מחוז ירושלים, להתחקות אחר פרטי קטנוע ורכב שעל פי החשד מעורבים במקרה השוד. בתוך כך, נאספו עדויות שונות בוצעו פעולות נוספות ביניהן, הוצאו צווי מעצר כנגד שני חשודים לטובת הבאתם לחקירה.

בימים האחרונים, עצרו בלשי לב הבירה את שני החשודים, תושבי אזור המרכז בשנות ה-30 לחייהם, ולאחר חיפוש שנערך בביתם, במהלכו אותרו ממצאים הקושרים אותם למיוחס, בין היתר- שטרות כסף מזויפים עפ"י החשד, המחאות בשווי מאות אלפי ש"ח, פרטי הלבוש ועוד, הם נעצרו.

לאחר מעצרם, הם הועברו לחקירה במשטרה בגין חשד לעבירות של קשירת קשר, החזקת כסף מזויף, החזקת סמים ועוד. אמש (ראשון) הוארך מעצרם של החשודים לבקשת המשטרה בבית המשפט ב-4 ימים, עד לתאריך 4.9, וחקירת המקרה נמשכת.

משטרת ישראל תפעל תוך מיצוי אמצעים ויכולות לאיתורם של מעורבים בעבירות פליליות הפוגעות בבטחונו של האזרח, בשלומו וברכושו, מעצרם ומיצוי חקירתם בהתאם.

 

◼️ לחדשות ירושלים והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן