מבזקים
סוכות בהרצליה: נגרות, אפייה וקסמים בחינם – וגם קארטינג בגובה שלוש קומות חינם בכפר סבא: יומיים של קרקס, משחקי יריד ופעילויות לילדים בסוכות לנהוג בטרקטורון ולהפעיל שופל: עיר הבנייה לילדים ממשיכה בראשון לציון בסוכות סוכות בפתח תקווה: שלוש שעות של קרקס, נינג׳ה, מים ואקסטרים – וכמה זה עולה חינם בסוכות בנתניה: קישוטי סוכה, לוכדי חלומות ו״יער מתוק״ לילדים לא עובדים או צמצמתם משרה מאז 7 באוקטובר? ייתכן שמגיעה לכם קצבה מקרן הפנסיה תקלה מול חוף פלמחים: כטמ״ם של חיל האוויר נפל לים – חיל הים אסף אותו גם כשהיה על הרצפה: שניים נאשמים בתקיפה קשה בקיוסק ברמת השרון לילה קטלני באשקלון: גבר כבן 30 נהרג באירוע אלימות ברחוב יפה נוף כביש 431: רוכב אופנוע כבן 30 נפצע קשה בתאונה סמוך לראשון לציון נס ציונה: ארבעה נפצעו בתאונה ברחוב ויצמן – בת 25 פונתה לקפלן במצב בינוני ראשון לציון: גבר כבן 40 נפצע באירוע חריג ברחוב יוסף לישנסקי מהטראומה לחלום חדש: שי־אל בת השנה ותשעה חודשים, משדרות, הצטרפה לסוכנות הדוגמנים לילדים רחובות: הולכת רגל כבת 80 נפגעה מרכב ברחוב גד פיינשטיין – מצבה בינוני אחרי שנחרבה ב־7 באוקטובר: שכונת הצעירים בנירים נבנתה מחדש – 28 בתים כבר אוכלסו 21 ילדים, חורשה, נגרות וקשר עם אוסטרליה: הגן מחצבה שזכה בפרס החינוך הארצי כ־700 פצועי גוף ונפש ממודיעין מוכרים על ידי צה״ל – העיר קיימה עבורם יום מיצוי זכויות קריית מלאכי: סולימני דורש תוכנית שיקום לקיבוץ גלויות – העירייה: "עיוות של המציאות" אחרי עומסי הבוקר באשקלון: נסיעה נוספת בקו 15 לתלמידי בית הספר מדעים 25–28 אלף שקל לאקדח: שלושה מהנגב נאשמים בפרשת עסקאות נשק

ירידה של 30% בכמות התלונות למוקד העירוני באשדוד 

השינוי הגביר את תחושת הביטחון לצעוד ברחובות גם בשעות הלילה, ואפשר לתושבים לשבת בפארקים ובגני השעשועים גם בשעות הערב. בנוסף, חלה ירידה משמעותית בתלונות למוקד בשנת 2023 על אזורים חשוכים או כאלה שאינם מוארים בצורה טובה.

משדרגים את תחושת הביטחון במרחב הציבורי – רואים תוצאות באור: ירידה של 30 אחוז בכמות התלונות למוקד העירוני.

אגף תאורה וחשמל בעירייה בניהולו של אמיר יוחאי, התקינו ב-2022-2023 ברחבי העיר 15,300 נורות לד עוצמתיות, כולל במקומות חשוכים, פארקים וסמטאות ובתוך הרובעים, והגבירו את תחושת הביטחון האישי.

2901 דיווחים ב-2023 לעומת 3703 אשתקד הפרויקט העירוני המורכב הוביל גם לחיסכון בהוצאות, תאורה מרחבית ותרומה להגנה על איכות הסביבה. תוכניות העבודה חילקה את העיר לרובעים ולאזור התעשייה, והובילו לעבודה מהירה ויעילה מצד הצוותים העירוניים ולתוצאות משמעותיות בכל החזיתות: הגברת הביטחון, חיסכון בצריכת החשמל, חיסכון בהוצאות האחזקה בשל אורך החיים של הנורה, וכמובן תאורה חזקה יותר בכל האזורים.

במוקד העירוני מדווחים, כי השינוי בעקבות המהלך העירוני הגביר את תחושת הביטחון לצעוד ברחובות גם בשעות הלילה, ואפשר לתושבים לשבת בפארקים ובגני השעשועים גם בשעות הערב. בנוסף, המהלך בא לידי ביטוי גם בירידה המשמעותית בתלונות למוקד בשנת 2023 על אזורים חשוכים או כאלה שאינם מוארים בצורה טובה.

ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי: "המהלכים שאנחנו מבצעים מובילים לתוצאות רוחביות משמעותיות, המשפיעות לטובה על איכות החיים של התושבים ומגבירות את הביטחון האישי ומרחיבות את יכולת התושבים ליהנות מסביבת המגורים שלהם. החלפת נורות הלד בוצעה בצורה מחושבת, מהירה ויעילה, ואנחנו רואים את ההשפעות המהירות והירידה בתלונות כבר בשנה 2023. אנחנו עם הפנים קדימה, וקוראים לכל תושב לדווח על מקומות שבהם נדרשת התערבות שלנו לטובה סביבה מוארת ומזמינה יותר".

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן