מבזקים
קיבלתם הודעה על קנס תנועה? במשטרה מזהירים: אל תלחצו על הקישור קריית גת, קריית מלאכי, גדרה, שדרות, באר שבע, אופקים, נתיבות ואילת: הסכם התשתיות החדש של 58 מיליארד שקל לוד: 13 שנות מאסר לנאשם שהורשע בהריגת עאישה ראבי ז״ל במעשה טרור 65 מופעים בשבוע אחד: פסטיבל התיאטרון הבינלאומי מגיע לנתניה בסוכות דרשו 50 אלף שקל ואיימו לפרסם חומרים אינטימיים: שני צעירים נעצרו בנגב רחובות: רחוב המדע ייחסם הלילה לתנועה בשל עבודות בצומת האצטדיון רמלה: קייטנות יפעלו בימי הגשר – המחיר הוזל וההרשמה עד 13 בספטמבר אור יהודה: החשוד שנמלט במשך חודשים נעצר בפרשת הרימון שפצע חמישה בני אדם גאווה לערד: נבחרת הרובוטיקה העירונית בדרך לאולימפיאדה הבינלאומית מאות חבילות מזון חולקו למשפחות באשדוד לקראת ראש השנה 95 משפחות קיבלו את המפתח: כך נראה פרויקט הענק בקריית אונו חדירה למלונות, חטיפה וירי: התרחיש שתורגל באילת והערבה קריית גת: ידה של בת 40 נתקעה במטחנת בשר רגעי חרדה בירושלים: בת 6 פונתה במצב קשה לאחר החייאה ישבו בקיוסק – ואז הותקף אחד מהם: בן 18 מאור יהודה נעצר בן 70 נפצע לאחר שמעד בירידה מאוטובוס בנתיבות אור יהודה: מערכת החינוך נערכת לשנה חדשה עם מנהלים חדשים 104 בני נוער בחרו להציל חיים: המצטרפים החדשים למד״א באשקלון 2,715 היתרי בנייה בשנה: אופקים ממשיכה לזנק יש להם רעיון – והם גם עושים איתו משהו: הערב המיוחד בבת ים

יש להם רעיון – והם גם עושים איתו משהו: הערב המיוחד בבת ים

עיריית בת ים קיימה ביום שני (7.9) ערב הוקרה לתושבים וליוזמים שפועלים מתוך הקהילה ומקדמים יוזמות למען סביבתם.

מי שמזהים צורך בשכונה, מעלים רעיון ובוחרים לא להסתפק בדיבורים – קיבלו השבוע הכרה על העשייה שלהם. עיריית בת ים קיימה ביום שני (7.9) ערב הוקרה לתושבים וליוזמים שפועלים מתוך הקהילה ומקדמים יוזמות למען סביבתם.

האירוע, שהתקיים במרכז "כלים" בעיר ביוזמת מחלקת קהילה, נערך לקראת השנה החדשה ונועד להוקיר תושבים שהופכים רעיונות אישיים וקהילתיים לפעילות שמגיעה בפועל אל השטח.

במהלך הערב נשא יובל אברמוביץ' את הרצאתו "הרשימה – חלומות שצריך לצעוק", שעסקה בכוחם של חלומות וברעיון שלא מספיק רק לחשוב על שינוי – אלא נדרשים גם אומץ, התמדה ונכונות לומר בקול מה רוצים להגשים.

אחת הפעילויות המרכזיות בערב התקיימה סביב שולחנות עגולים שהוצבו במקום. על השולחנות הונחו מחברות, והמשתתפים הוזמנו לכתוב את החלומות, הרעיונות והיוזמות שהיו רוצים להוציא לפועל. כך הפך הערב מהוקרה על העשייה הקיימת גם להזדמנות לחשוב על היוזמה הבאה.

בעירייה ציינו כי הערב נועד לחזק את הקשר בין התושבים לבין העשייה הקהילתית בעיר, ולהעניק מקום לאנשים שבוחרים לזהות צרכים בסביבתם ולפעול כדי לשנות אותה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דני אובצ'רוב

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של בת ים

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן