גלנה פרובר, בת 67, היא חלק בלתי נפרד משירותי הדם של מד"א כבר שלושה עשורים. את דרכה החלה במעבדה לבקרת איכות, ומאז צמחה בתוך המערכת עד לתפקידה הנוכחי כסגנית מנהלת המעבדה למרכיבי דם.
גלנה היא שותפה מרכזית בניהול המקצועי של המעבדה המרכזית והגדולה ביותר בשירותי הדם, אך מעבר לניהול, היא מקפידה לקחת חלק פעיל במשימות המעבדה השוטפות. חבריה מעידים עליה כי היא פועלת מתוך הבנה עמוקה של גודל האחריות והחשיבות הקריטית שיש למעבדה בהצלת חיים, תחושת שליחות שמתבטאת מדי יום במוטיבציה גבוהה, חריצות ומסירות יוצאת דופן.
לצידה של גלנה, בולט גם פנחס כחלון, בן 70, מתנדב במחלקת התרמות הדם של מד"א.
פנחס, שהצטרף לשורות הארגון בשנת 2022, הפך במהרה לדמות מוערכת בזכות האחריות הגבוהה ותחושת השליחות המלוות כל פעולה שלו. פנחס אינו מסתפק בפעולה אחת – הוא מתפקד כנהג המעמיס ופורק ציוד, ומסייע באופן פעיל במהלך התרמות הדם בשטח. החריצות והאדיבות שלו הופכות אותו לעמוד תווך של ממש; למעשה, בזכות מסירותו והנכונות שלו לעשות מעל ומעבר, מתאפשרת מדי יום בממוצע התרמת דם נוספת.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











