טרגדיה בכביש, תאונה נוספת גובה חיי אדם.
תאונה קטלנית התרחשה הבוקר (ראשון) בכביש 40- צומת הרוחות, ביציאה ממצפה רמון. צוותי הרפואה נאלצים לקבוע מוות על נהג רכב פרטי. הזירה בטיפול זק"א 360 צוות נגב.
מד"א: בשעה 05:59 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על תאונת דרכים בין רכב לאוטובוס על כביש 40 צפונית למצפה רמון. פראמדיקים של מד״א קובעים את מותו של גבר כבן 75.

פראמדיק מד״א דוראל ארזואן סיפר:
״מדובר בזירה קשה מאוד, אוטובוס התנגש ברכב פרטי, וכתוצאה מכך נלכד הנהג, גבר כבן 75, והיה קושי בחילוצו. לאחר שחולץ, ביצענו בו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה מדי ונאלצנו לקבוע את מותו״.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








