מעיין אשכנזי, שהצליחה למנף את השתתפותה ב"האח הגדול" לקריירה יציבה בביצה המקומית, קיימה אתמול (שלישי) סבב שאלות-תשובות חשוף עם עוקביה באינסטגרם. בין השאלות הרגילות, נתקלה אשכנזי בהצעה מקוממת במיוחד מצד גולש שכתב לה: "תמורת מיליון שקל, מה הזרימה?", תוך שהוא מציע את הסכום תמורת קיום יחסי מין.
אשכנזי, תושבת הרצליה, שלא ידועה כמי שבורחת מעימותים, פרסמה את השאלה והשיבה בתגובה שהשאירה את הגולש חסר מילים: "מה אני נראית לך? קח ת'מיליון שקל ותתרום אותם לצער בעלי חיים, לניצולי שואה או לנזקקים. אני מיליון אעשה לבד".
הבחירה של אשכנזי לשלוח את הגולש לתרום דווקא לניצולי שואה אינה מקרית. לאחרונה שיתפה הכוכבת את עוקביה בתקופה המטלטלת שעוברת על משפחתה, לאחר שסבתה בת ה-85, ניצולת שואה שמרבה להופיע בתכניה של מעיין, עברה אירוע מוחי.
"אנחנו עוברים במשפחה כמה ימים לא פשוטים", סיפרה אשכנזי בכנות לעוקביה. "סבתא שלי, אהובתי, עברה אירוע מוחי לפני כמה ימים ומאז אנחנו צמודים אליה". נראה כי דווקא על רקע המצב המשפחתי הרגיש והדאגה לסבתה, ההצעה המזלזלת של הגולש הוציאה ממנה תשובה שלא רק מגנה על כבודה, אלא גם מעלה על נס את הערכים שחשובים לה באמת.
◼️ חדשות ברנז'ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות הרצליה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








