מבזקים
מתווה הפיצויים לגיל הרך נחשף בכנסת – חשש לנטישת מטפלות שינויים בתחבורה הציבורית: אלו קווי סופרבוס שיפעלו בגוש דן ובירושלים בצל האיומים על אילת: מפקד פיקוד העורף הגיע לזירות הנפילה בעיר לפני זמן קצר: אזעקות ברחבי הארץ; הטיל יורט בהצלחה התקיפות בטהרן מתרחבות: צה״ל פגע במערכי הליבה של המשטר כביש 505 בשומרון: שני בני אדם נהרגו, נהג נוסף חולץ פצוע תפילת רמדאן בירושלים הופסקה הלילה: המשטרה פיזרה מאות בשער הפרחים בעקבות מזג האוויר הקיצוני: אלה הכבישים שצפויים להיחסם בדרום הלילה בפתח תקווה: נזק לכלי רכב ורכוש מפגיעת טיל במרכז העיר חום, אבק ואז סופות רעמים: כך ייראה מזג האוויר היום בישראל דרישה באשקלון: החזר כספי להורים על ימי השבתת הלימודים פגיעה בתחנת הרכבת תל אביב סבידור; איך זה ישפיע על תנועת הרכבות? רחובות: ראש העיר הנחה לעצור את גביית התשלומים בצהרונים, במעונות ובקייטנות העירוניות שימו לב למהפך שבדרך: שרב, סופות חול וחשש כבד לשיטפונות בדרום – כל האזהרות שריפת האנגר בעקבות נפילת פריטי אמל״ח במשמר השבעה; סריקות גם בראשון לציון נפילה בחולון: רכבים בוערים מתחת לבניין מגורים; עלטה במספר רחובות – הכוחות פועלים בזירה – צפו בתיעוד המצמרר שני הרוגים וארבעה נפגעים במספר זירות בבני ברק, ברמת גן ובתל אביב רמת גן: כוחות הביטחון וההצלה השלימו את עיקר הטיפול בזירות חיסול בחולון; המשטרה: הרקע פלילי ראש עיריית רמת גן כרמל שאמה הכהן: "זהו מטח קטלני רב-זירתי, התמונה קשה מאוד. שמרו על חייכם והקשיבו להנחיות"

כוכב הפועל אשקלון לשעבר, חיים מלכה – הקילר של נבחרת השלום והאחווה

אחרי קריירה מפוארת ברמות הגבוהות בכדורגל ומשרה חשובה ברשות שדות התעופה, חיים מלכה מנהיג על הדשא את נבחרת השלום והאחווה.

אחרי קריירה מפוארת ברמות הגבוהות בכדורגל ומשרה חשובה ברשות שדות התעופה, חיים מלכה מנהיג על הדשא את נבחרת השלום והאחווה.

הוא היה הקפטן המיתולוגי של הפועל אשקלון, אמר לא לבית״ר ירושלים והוביל את מכבי הרצליה להישגים הגדולים בתולדותיה.

בד בבד הצליח גם בהכח ר״ג ובהפועל ר״ג. די לראות מה קרה לכל קבוצה אחרי העזיבה שלו כדי להבין את משמעותו האדירה על הדשא ובחדר ההלבשה.

ואכן חיים מלכה, 45, חרף היותו טיפוס שקט וצנוע ביותר, מדבר במגרש ומציג מודל אחר של מנהיגות: שקטה, מרגיעה ואהודה.

הוא נשוי לעינב (עובדת בכירה ב״דיפלומט״) עמה הוא נמצא בזוגיות מילדות (!) ולזוג שלושה ילדים: עומר (הבכור שאוטוטו מתגייס), שוהם ואוראל.

מלכה, עובד רשות שדות התעופה, הוא ראש משמרת ניטול בנמל התעופה בלוד ואחראי על 600 עובדים.

הוא הצטרף לנבחרת השלום והאחווה כדי ליהנות מחדש מהכדורגל והשתלבותו הייתה מהירה ומאוד מוצלחת: בארבעת המשחקים בהם שיחק ופתח תרם לייצוב ההגנה ולא קיפח גם את ההתקפה עם שער ושני בישולים במשחק הנבחרת בנעורים, שם היה המצטיין בשדה.

למאמנו בנבחרת עובד קראוס, היכרות ארוכה עמו:

״הכרתי מעט מאוד שחקנים בעולם הכדורגל שהיו ברמת האישיות, כריזמה, טוב הלב, המקצוענות והיושרה של חיים. בנוסף למה שמביא לנו בכל אימון ומשחק, הוא אהוב ומוערך ברמה האישית על כל השחקנים״.

באפריל הקרוב כאמור, יהיה חיים אחד מהברגים המשמעותיים של נבחרת השלום והאחווה בגרנד פרי של הליגה העולמית.

צילום: גאיה שושן | דניאל סטדניק

דילוג לתוכן