״הלב שלנו לא שלם עד שכולם יחזרו הביתה״ בכפר רוח מדבר של עמותת ׳יחדיו׳ עצרו לקיים פעילות שמזכירה לכולנו שחלק מהלב שלנו עדיין בעזה ואסור לנו לשכוח זאת לרגע.
בהובלתה של לימור זיו, מנהלת תחום התמכרויות ואלימות בעמותה, הצוות המסור שלה, רותם אולפסן מנהלת קהילת הבוגרים, גלעד כליפא מנהל קהילת הנוער ורעות גרינבוים רכזת בי״ס, התקיימה בשבוע החולף פעילות חשובה, במסגרתה תושבי כפר רוח מדבר לקחו חלק בפעילות שכללה טקס והכנת שילוט ומייצגים הקוראים להשבת החטופים במהרה.

כחלק מהפעילות הקריאו המשתתפים קטעי שירה מרגשים וייצרו מייצג של חצאי לבבות כאות ואמירה שהלב שלנו לא יהיה שלם עד שכל החטופים ישובו הביתה במהרה.
במהלך הטקס אמרה לימור זיו מנהלת כפר רוח מדבר: ״המציאות כפי שהכרנו אותה הפכה לסיפור מצמרר של אימה ופחד. חצי לב בישראל וחציו השני שבוי בעזה. כל יום הוא נצח, כל יום הוא בלתי נסבל ובלתי נתפס. כולנו אחים, כולנו עם אחד, זה היה יכול להיות כל אחד מאיתנו, מבני משפחתנו או שכנינו. אנו צריכים לזכור אותם יום ביומו, עד שישובו, כולם, עד האחרון שבהם. לפעול ככל שביכולתנו לשובם, ולהנכיח את קיומם. רק ביחד זה עובד ורק יחדיו ננצח. עוד לא אבדה תקוותנו – עם ישראל חי!״.
◼️ לקבוצת חדשות דימונה, מצפה רמון וים המלח בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן







