מבזקים
אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח"

כתב אישום חמור: בן 26 מנתניה התחזה לנער ברשת וביצע עבירות מין ב – 8 קטינות

הפרקליטות: פעל באומיגל, אינסטגרם וטיקטוק; בקשה למעצר עד תום ההליכים

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט המחוזי מרכז כתב אישום נגד יצחק פנטה (26) מנתניה, המייחס לו ביצוע של עבירות מין בקטינות ברשת.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד נוי סויסה, ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, בין החודשים מאי 2025 לדצמבר 2025 הפעיל פנטה, חשבונות פיקטיביים ביישומונים אומיגל, אינסטגרם וטיקטוק, והציג עצמו כנער בגילאי 13–18. באמצעות חשבונות אלה יצר פנטה קשר עם שמונה קטינות, וניהל עמן שיח בעל אופי מיני תוך שהוא מסתיר את זהותו.

במהלך ההתכתבויות דרש פנטה מהקטינות להצטלם בעירום מלא או חלקי, תוך מתן הנחיות לשלוח אליו תמונות וסרטונים. הקטינות, אשר סברו כי הן משוחחות עם נער צעיר, נענו לבקשות ושלחו לפנטה תכנים מיניים, לרבות תמונות וסרטונים. בחלק מהמקרים הנחה פנטה את הקטינות לגעת בעצמן ולעיתים אף להשתמש בחפצים שונים. במקביל, נהג פנטה לשלוח לקטינות תמונות וסרטונים של איבר מינו.

על פי הנטען, פנטה פעל בתחכום ובמניפולטיביות, ניהל עם הקטינות תכתובות אינטימיות, עשה שימוש בביטויי חיבה וקִרבה ויצר מצג מדומה של קשר זוגי, במטרה להניען להיענות לדרישותיו המיניות.

בד בבד עם הגשת כתב האישום הגישה הפרקליטות בקשה למעצרו של פנטה עד תום ההליכים. בבקשה הודגשו חומרת המעשים והאופן שבו בוצעו עבירות מין חמורות במרמה כלפי קטינות באמצעות המרחב המקוון, תוך שימוש ברשתות חברתיות, יישומונים המקשים על זיהוי משתמשים ומעבר בין פלטפורמות שונות.

החקירה נפתחה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 105 להגנה על קטינים במרחב המקוון, ונוהלה על ידי יחידה 105, בליווי מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה.


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן