מבזקים
אשדוד נער בן 17 אותר בביתו ללא הכרה – מצבו אנוש שריפה גדולה בגן יבנה: כוחות רבים הוזעקו לזירה ברחוב ינאי הדגל הענק שהוסר מהרצליה בדרך לנתניה? אבי סלמה מקדם את המיזם בעיר ריקול למוצר "כוכבי תירס": גוף זר מתכתי נמצא באחת האריזות – הציבור מתבקש שלא לצרוך יקבי ירושלים אגודה חקלאית שיתופית השיקו את חנות האונליין המחודשת פתח תקווה, נמל התעופה בן גוריון, ברנר והערבה התיכונה: היתושות שנושאות את הנגיף אותרו – 17 כבר חלו רמלה: הנהגת ההורים הארצית הגיעה לסיור בעיר וחיזקה את השותפות עם העירייה שני חשודים נעצרו בעקבות קטטה באילת – המשטרה מחפשת את המעורבים אביו של ראש העיר משה ליאון הלך לעולמו בגיל 92 אשדוד: מאות משפחות יצאו לחולות – וגילו מה מסתתר בטבע המקומי ארבע אצבעותיה של בת 58 מאשקלון נקטעו במיקסר אור יהודה: אומגה, קיר טיפוס ופארק חבלים – המחווה המרגשת לרועי סדן עיריית אופקים מכניסה את הבינה המלאכותית לשירות לתושב בת ים: כלבים, טריקים והפתעות – כך נראה המפגש של "הולכים על 4" כ-2.5 ק״ג קוקאין נתפסו במבצע בלוד – כך אותר מקום ההסלקה קריית מלאכי: כך נראתה חגיגת הקיץ הגדולה בפארק העירוני יו״ש: שני יישובים נוספים הוסדרו וקיבלו סמל יישוב במסגרת המהלך של סמוטריץ׳ גשר קק"ל בתל אביב ייחסם לכיוון מערב למשך כמעט שבוע: צפויים עומסי תנועה כבדים לקחי 7 באוקטובר בעוטף עזה: 67 יישובים עוברים שמונה אימוני הגנה לתרחישי חדירה וחירום בת 4 הגיעה לוולפסון בחולון עם חום ופריחה – האבחנה הפתיעה גם את הוריה
ניידות משטרה ובוחני תנועה בזירת תאונת דרכים בכביש 44 סמוך לבית דגן, לאחר האירוע הקטלני שבו נהרג רוכב קורקינט חשמלי

כתב אישום נגד נהג מלוד שפגע למוות ברוכב קורקינט מחולון ונמלט – "חשבו שזה עמוד, ואז הבינו שמדובר באדם"

הפרקליטות הגישה כתב אישום חמור נגד תושב לוד בשנות ה־50 לחייו בגין המתה בקלות דעת, הפקרה לאחר פגיעה ושיבוש מהלכי משפט. התאונה הקטלנית אירעה בכביש 44 סמוך לבית דגן וגרמה למותו של תושב חולון
ניידות משטרה ובוחני תנועה בזירת תאונת דרכים בכביש 44 סמוך לבית דגן, לאחר האירוע הקטלני שבו נהרג רוכב קורקינט חשמלי

כמעט חודש לאחר תאונת הדרכים הקטלנית בכביש 44, הוגש כתב אישום חמור נגד תושב לוד בשנות ה־50 לחייו, המואשם כי פגע למוות ברוכב קורקינט חשמלי, הפקיר אותו בזירה ונמלט מהמקום.

התאונה אירעה ב־30 במאי בכביש 44, בין צומת כפר חב"ד לצומת בית דגן. כתוצאה מהפגיעה נהרג במקום תושב חולון בשנות ה־60 לחייו, שרכב על קורקינט חשמלי.

עם קבלת הדיווח פתחו שוטרי תחנת ראשון לציון ובוחני התנועה של מרחב שפלה בחקירה מואצת. במקביל נוהל מצוד אחר הנהג החשוד, שבסיומו אותר ונעצר בתוך שעות ספורות. במהלך הפעילות אותר גם רכבו ועל פי המשטרה נמצאו עליו ממצאים שקשרו אותו לתאונה.

לפי כתב האישום שהגישה פרקליטות מחוז מרכז לבית המשפט המחוזי בלוד, אחד הנוסעים ברכב הבחין ברוכב הקורקינט והזהיר את הנהג מפני פגיעה אפשרית. על פי הנטען, הנהג השיב כי מדובר בעמוד והמשיך בנסיעה.

עוד נטען בכתב האישום כי למרות האזהרה, סטה הנהג בחדות לעבר השול הימני של הכביש ופגע ברוכב באמצעות חלקו הקדמי־ימני של הרכב, מבלי להאט ומבלי שנדרש לבצע את הסטייה.

על פי כתב האישום, לאחר הפגיעה עצר הנהג את הרכב וירד ממנו, אך במקום להעניק סיוע לנפגע או להזעיק כוחות חירום, ניסה לשכנע את הקטינים שהיו עמו להיכנס חזרה לרכב ולעזוב את המקום.

כאשר הקטינים סירבו, נטען כי הנהג החל לרדוף אחריהם באמצעות רכבו, עד שנאלצו לעבור מעבר למעקה הבטיחות כדי להימנע מפגיעה. עוד נטען כי כאשר אחת הקטינות איימה להזעיק משטרה אם לא יסייע לפצוע, השיב לה: "אני אעשה לכם בלגאן".

בהמשך, כך לפי כתב האישום, חזר הנהג לזירת התאונה, ירד מהרכב לזמן קצר, ולאחר מכן עזב את המקום ונסע לביתו בלוד.

בוחני התנועה של מרחב שפלה המשיכו בחקירה במשך השבועות האחרונים ואספו ממצאים פורנזיים, טכנולוגיים ותיעודיים. במשטרה מציינים כי החקירה אפשרה גיבוש תשתית ראייתית רחבה שהובילה להגשת כתב האישום.

הפרקליטות מייחסת לנאשם עבירות של המתה בקלות דעת, הפקרה לאחר פגיעה, שיבוש מהלכי משפט ועבירות נוספות. במקביל להגשת כתב האישום הוגשה גם בקשה להאריך את מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של חולון

לחצו כאן
דילוג לתוכן