בתום חקירה של שוטרי מחלק הנוער באילת הוגש כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד 2 קטינים שתקפו אדם אחר באילת במספר מועדים שונים.
בתחילת חודש יולי התקבלה תלונה במשטרת ישראל ע"י תושב אילת בשנות ה-30 לחייו שסיפר כי צמד קטינים (15,16) שאינו מכיר תקף אותו ברחוב ובביתו במספר מועדים שונים. על-פי כתב האישום ,המתלונן טען כי ירק על הארץ , אז חשדו בו הקטינים שהוא ירק עליהם והחלו לזרוק עליו אבנים. מאז הגיעו לביתו בשני מועדים שונים ותקפו אותו באלימות פיזית. באחת הפעמים הקישו על דלת ביתו וקראו "משטרה" וכאשר פתח את הדלת נכנסו לביתו ותקפו אותו.
חוקרי הנוער של משטרת ישראל באילת פתחו בחקירה עד אשר הצליחו לגלות את זהות הקטינים ועצרו אותם. בתום חקירה בת חמישה ימים הועבר חומר החקירה לתובע נוער של יחידת התביעות של משטרת ישראל והוגש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









