כמיטב המסורת, כ-100 רכבי אספנות ממועדון "החמש" הגיעו בסוף השבוע האחרון לאילת, והצטרפו לתצוגת ראווה מרהיבה שהתקיימה ביום שישי ברחבת החניה הצמודה לפארק אופירה, בהשתתפות תושבים ואורחים רבים. המבקרים צילמו, התרשמו והצטלמו לצד הרכבים הקלאסיים והעתיקים.
בין הרכבים הבולטים בתצוגה: פורד משנת 1931 של שי קיסוס, דודג’ קורנט משנת 1951 של אלי ביטון, סוסיתא משנת 1968 של אבינועם לזרע, פולקסווגן קבריולט משנת 1970 של אלי ויינשטיין, מרצדס 320 משנת 1995 של עמית וברק זנדני, והרכב העתיק ביותר בתצוגה – MG מודל 1952 של אבי כרמלי.

ראש העיר אילי לנקרי הגיע אף הוא לברך את הנהגים ואת חברי המועדון, שהפכו את המסע לאילת למסורת מבורכת ומשמעותית.
מועדון "החמש", החבר בארגון הרכב הקלאסי הבינלאומי FIVA, הוקם בשנת 1985 על ידי איגוד נהגי ישראל במטרה לארגן בעלי רכבים עתיקים וקלאסיים ולקדם את שימורם. כיום מונה המועדון כ-1,000 חברים המחזיקים אלפי רכבי אספנות, כולל מכוניות, אופנועים, אוטובוסים ומשאיות, ומקדם מודעות להיסטוריה המוטורית ושמירה על זהירות בדרכים.
המסע לאילת, המתקיים זו השנה במסורת, מאפשר לחברי המועדון לפגוש את תושבי העיר ואורחיה, להציג את הרכבים, לשתף הסברים והיסטוריה על כל רכב, וליצור חוויה ייחודית של תרבות רכבים, נוסטלגיה וחדשנות.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







