מבזקים
תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים" תאונה קשה ברובע ד' באשדוד: רוכב אופנוע הובהל לאסותא נס באריאל: רסיס חדר גג של בית מגורים – הדיירים ניצלו בתוך הממ"ד שבת שלום: זמני כניסת ויציאת שבת פרשת "ויקהל" (13-14 במרץ 2026) פרשת ויקהל עם הסיפור לשבת | הכל זה מלמעלה… דונלד טראמפ באיום חסר תקדים: "חכו ותראו מה יקרה לחלאות האלה היום" רמלה: שגריר האיחוד האירופי תרם דם בקריית מד״א לאות סולידריות מבצע "שאגת הארי": קרוב ל-3,000 פצועים פונו לבתי החולים מתחילת הלחימה סכסוך משפחות במזרח ירושלים הידרדר לירי – שני חשודים נעצרו צעיר מירושלים יואשם בהפצת תמונות אינטימיות ובאיומי רצח על הוריו כתב אישום בבאר שבע: תקף צוות רפואי ושלף נשק של עוזר רופא “חוד החנית של המחוז”: מפקד מחוז ירושלים הגיע ליס״מ בשומרון דורשים שינוי: “נטל השמירה חייב לעבור למדינה” הרצוג בפיקוד העורף: “האויב מנסה לטרף אותנו פסיכולוגית” מהלך היסטורי באגם הלאומי: הזרמת ענק של מים מותפלים לכנרת
WhatsApp Image 2018-07-02 at 16.26.48

לאור ההצלחה: שבוע המכירות של "אוטו גיל" נמשך!

WhatsApp Image 2018-07-02 at 16.26.48

הסוכנות החדשה והיוקרתית של גיל גאון שקבעה את משכנה בצומת בילו, זכתה להצלחה גדולה בשבוע המכירות האטרקטיבי עם מיטב הדגמים של סוזוקי לשנת 2018

הצלחה מסחררת: כך ניתן להגדיר את מה שאירע בשבוע המכירות האטרקטיבי של אוטו גיל בצומת בילו. אל הסוכנות החדשה של גיל גאון, נהרו בימים האחרונים מאות לקוחות שהתעניינו במיטב הדגמים של סוזוקי המוצעים למכירה בתנאים מפתיעים לרבות תנאי מימון נוחים ומחירים אטרקטיביים במיוחד לטרייד אין. על הכל מנצח ביד רמה גאון, שכבר הכריז כי לאור ההצלחה יימשכו המבצעים לשבוע אחד נוסף – לפחות. על המוניטין ושמו הטוב של גיל גאון אפשר להרחיב רבות: למעלה מ-23 שנה שהוא מנצח בהצלחה גדולה על סוכנות סוזוקי ברחובות, שהפכה לאימפריה אזורית בזכות היכולות הפנומנליות שלו לכבוש כל אדם בזכות שירותו האדיב ויחסו האישי.

בשבוע המכירות עד כה, באי הסוכנות החדשה קיבלו הטבות ייחודיות לרגל פתיחתה והן נוגעות בין היתר באחריות על מכוניות סוזוקי שתרכשו לרבות תנאי מימון נוחים. בסוכנות החדשה הכוללת גם מוסך שרות ומוסך לפחחות וצבע צוות מיומן ואדיב, המעניק שירות ברמה הגבוהה ביותר ומשיב במקצועיות וסבלנות על כל שאלה בנושאי "טרייד אין" לכל סוגי הרכב, מימון וביטוח. "לקחנו את כל שנות הניסיון שלנו, ההבנה בעולם הרכב וצורכי הלקוח, ותרגמנו אותם לשירות תחת קורת גג אחת", אומר גיל גאון. "הבאנו את טובי בעלי המקצוע שנמצאים בשוק כדי לנהל את המחלקות המקצועיות שלנו, וכדי להעניק ללקוחות את השירות הטוב ביותר. לא חסכנו בכלום, במרכז שירות ומכירה של סוזוקי ברמה הגבוהה ביותר שיש ואחת מהגבוהות שיש בכלל בארץ. זה בא לידי ביטוי בציוד שיש במוסך. רכשנו את הציוד הכי חדיש והכי מתקדם בתחום הרכב, והוא מתופעל על ידי צוות מיומן ומקצועי. אנחנו יודעים לתת מענה לכל בעיה שקשורה לכלי רכב. הקפדנו על כל התקנים המחמירים ביותר, אין דבר יותר חשוב לנו מבטיחות ומקצועיות. הסוכנות ומרכז השירות שלנו מכוונות לקוח – כך זה היה ויהיה תמיד. זו הבטחה שאני יכול לתת לכל אחד שיבחר בנו".

אוטו-גיל סוזוקי, צומת בילו, טל' 08-6878000

דילוג לתוכן