מבזקים
פתח תקווה: בן 50 נפצע בינוני וחמישה נוספים נפצעו קל בתאונה ברחוב היצירה נתון היסטורי בכנסת ה־26: 19 מנדטים למפלגות הערביות מול 13 לחרדיות שתי נשים מראשון לציון הגיעו לשמיר עם קוצר נשימה; מצבן קל ריח חריף של גז בראשון לציון: כוחות כיבוי סורקים את העיר – אין עדות לאירוע חומרים מסוכנים פרשת עבירות מין חמורות בקטינים באילת: הצהרת תובע נגד בן 18 משבר במכבי אשקלון: העירייה להורים – אל תשלחו את הילדים לאימונים החל ממחר רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים

לאחר 30 שנה: רכבת ישראל מחדשת את פעילות מסוף המטענים בבית שמש

רכבת ישראל השלימה לאחרונה הכשרה של מסוף מטענים מחודש סמוך לתחנת הרכבת בבית שמש. זאת, כחלק מתכנית לאומית רחבה של משרד התחבורה ורכבת ישראל לשיפור הובלת המטענים בישראל.

צעד נוסף לצמצום תנועת המשאיות בכבישים. רכבת ישראל השלימה לאחרונה הכשרה של מסוף מטענים מחודש סמוך לתחנת הרכבת בבית שמש. זאת, כחלק מתכנית לאומית רחבה של משרד התחבורה ורכבת ישראל לשיפור הובלת המטענים בישראל.

המסוף מצטרף לחיבורם של חמשת נמלי הים התיכון לרשת המסילות הארצית שהושלם בחודש שעבר, במטרה להוריד מספר רב של משאיות מזהמות מהכבישים ולשפר את בטיחותם של כלל משתמשי הדרך.

רכבת ישראל חנכה לאחרונה את מסוף המטענים המחודש בבית שמש, ולראשונה מזה 30 שנה נכנסה לעיר רכבת מטען עם עשרות גלילי פלדה במשקל של מעל אלף טון. במהלך החודש האחרון עברו במסוף כ-15 רכבות מטען המובילות חומרי בנייה שישמשו את חברות הבנייה באזור, חומרי מחצבה מהמחצבות הסמוכות לעיר, סלילי פלדה, אגרגטים, בדים, עצים ועוד.

כל רכבת מטען מחליפה כ-70 משאיות כבדות.להגדלת היקף שינוע המטענים יתרונות לאומיים רבים; הורדת הגודש בכבישים ושיפור הבטיחות של כלל משתמשי הדרך, תרומה לאיכות הסביבה באמצעות הורדת מספר רב של משאיות מזהמות מהכבישים, וכן הורדת מחירים לצרכן, שכן שינוע סחורות באמצעות רכבות הוא יעיל ומשתלם הרבה יותר.

◼️ הצטרפו לחדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: טל הפקות וידאו

דילוג לתוכן