ילד בן 4.5 חזר השבוע לביתו בנס ציונה עם תחושות קשות, לאחר שסיפר למשפחתו על תקיפה של הגננת ואף חנקה אותו. לדבריו הוא התנדנד בחצר, כשמישהו קרא לו בתוך הגן. כשחזר החוצה, ראה ילדה אחרת על הנדנדה והחליט לעצור אותה כדי לחזור ולהתנדנד בעצמו. אך באותו הרגע סיפר הילד שהגננת חנקה אותו בשתי ידיה, ואף הדגים זאת להורים כיצד עשתה זאת.

הוריו התקשו להאמין למשמע אוזניהם ומיהרו להגיש תלונה למשטרה. על פי דבריה של האמא, מדובר בגן פרטי שהושקע במיטב כספם, והיו בקשר טוב עם הגננת, כך שעוד לא מובן להם התנהגות הגננת. בדבריה טענה שהילד אוהב את הגן וגם את הגננת, ואף לא דיבר רע על הגן. ותהתה איך גננת שעובדת עם ילדים איבדה את סבלנותה ולא הצליחה להשתלט עליהם.
ממשטרת ישראל נמסר: מיד עם קבלת התלונה (ב', 17.02.20), נפתחה חקירה במסגרתה בוצעו ועדיין מבוצעות פעולות חקירה. נמשיך לחקור לבצע את כלל פעולות החקירה הנדרשות במטרה להגיע לחקר האמת.








