חודש של עשייה, התנדבות ונתינה לקהילה יוצא לדרך בגני תקווה. האירועים לקראת יום המעשים הטובים (שיחול רשמית ב־10 במרץ) נפתחו בפעילות מרגשת במיוחד של ילדות וילדי בית הספר "גנים", שמוכיחים שקהילה חזקה נבנית מהלב.
התלמידות והתלמידים יצאו במבצע לאריזת משלוחי מנות לחיילות ולחיילים, וכתבו להם ברכות חמות ומרגשות. שיאה של הפעילות יתרחש במפגש בין הלוחמים לתלמידים שייערך בהמשך השבוע, ויכלול פעילות משותפת ומסירת משלוחי המנות שיגיעו ללוחמים בשטח.
הפעילות למען החיילים היא יריית הפתיחה לחודש שלם של עשייה למען הקהילה. במהלך חודש מרץ יתקיימו ברחבי העיר עשרות יוזמות התנדבותיות, ובהן: הפנינג קהילתי במתחם צים שכל הכנסותיו קודש למשפחות ולילדים בעיר, הפנינג לילדים חולים בבית החולים שיבא, ופעילויות ספורט של קבוצת מכבי גני תקווה עם מועדוניות הרווחה (כולל חלוקת משלוחי מנות), שיפוץ החנות הקהילתית על ידי תלמידי י"א מתיכון "מיתר", ותרומות דם ושיער לחולות סרטן.
כמו כן, בנות מצווה וסטודנטים מהקריה האקדמית אונו יחלקו ברכות ומשלוחי מנות לקשישים, ולצד זאת יתקיים "בוקר של זהב" – פעילות חווייתית בנושא בטיחות המועברת על ידי האזרחים הוותיקים.
את החודש הזה ילווה קמפיין חוצות עירוני שיציג את המתנדבות והמתנדבים המובילים בעיר.
רה"ע גני תקווה, ליזי דלריצ'ה, מסרה: "ההירתמות של ילדות וילדי העיר למען חיילי צה"ל ממלאת את הלב בגאווה עצומה. לראות את דור העתיד שלנו מבין את ערך הנתינה ומעריך את מי ששומר עלינו, זוהי תמצית הישראליות והערבות ההדדית שכה מאפיינת אותנו. אני קוראת לכל התושבות והתושבים לקחת חלק בפעילויות העירוניות שכל מטרתן היא לעשות טוב למען האחר."
◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן









