מבזקים
“הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי ״מי ידע שכדי לחיות לא מספיק לב אחד״: בר זהר ז"ל ופסטת הרוזה שאהבה 150 זמרים ונגנים, שתי אופרות בערב אחד: הפקת הענק מגיעה לירושלים, פתח תקווה וראשון לציון כפר סבא: פעוט בן 11 חודשים הובא למאיר עם חבלה – 3 סייעות נעצרו בחשד להתעללות ניצל מהתופת בעוטף ואיבד את בנו בן ה – 17: איציק רוזנברג מצא במוזיקה דרך להמשיך לחיות 2,500 איש בעצרת הזיכרון בעוטף: "752 תינוקות נולדו באשכול מאז 7 באוקטובר" עכשיו זה רשמי: תיסלם והדג נחש יופיעו באוקטוברפסט של פתח תקווה – כרטיס ב – 19 שקל סיוע באיתור נעדר בסיכון: ליאם סאלם בן ה – 9 מאשקלון נראה לאחרונה בכפר סבא דימונה תתייחד עם חללי 7 באוקטובר והמלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר רמלה זוכרת את 7 באוקטובר: שני אירועי זיכרון יתקיימו מחר בעיר חינם באשקלון: ארבעה מפגשים לצעירים אחרי צבא ולמילואימניקים על עבודה, לימודים, זכויות וכסף שלוש שנים ל – 7 באוקטובר: צה״ל השיק אתר חדש עם סיפורי הקרבות מהמלחמה שריפה במספר בתים ברמת גן: חשד לפיצוץ בלוני גז ברחוב אלוף דוד חשד לאבולה בישראל: אדם ששב מקונגו פיתח חום והועבר לבידוד בשיבא עד 2 מיליון שקל לעסק שנפגע מפרוטקשן: רשות המסים פתחה מסלול פיצויים חדש כפר סבא, דימונה, להבים ורמת השרון ברשימה: 17 ועדות טרם השלימו סקר עבירות בנייה כנדרש בחוק הקדיש את חייו להצלת אחרים: מוניר סיאם מירושלים נפטר בגיל 51 חשודים מחולון ובת ים נעצרו בחשד שתקפו אב לעיני בנו הקטן בשוהם היצירות שנולדו אחרי 7 באוקטובר הופכות לספר: ״קיר תגובה״ יושק ביבנה

"לא נח ולא עוצר": מפקד חיל האוויר בביקור בסוללת כיפת ברזל – ומעביר מסר חד לאויב

מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר, ביקר אתמול (רביעי) בסוללת כיפת ברזל של מערך ההגנה האווירית, יחד עם מפקד המערך, תת-אלוף ק', מפקדים ולוחמים נוספים

מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר, ביקר אתמול (רביעי) בסוללת כיפת ברזל של מערך ההגנה האווירית, יחד עם מפקד המערך, תת-אלוף ק', מפקדים ולוחמים נוספים. במהלך הביקור בחן מפקד החיל את כשירות הלוחמים, סייר במרכז לניהול היירוטים וקיים שיחות מקצועיות עם לוחמים ולוחמות הפועלים סביב השעון להגנת שמי ישראל.

במהלך הביקור הדגיש אלוף בר את חשיבות חיזוק הכשירות והמוכנות המיידית למגוון תרחישים ביטחוניים, נוכח האיומים המתמשכים על העורף הישראלי. לדבריו, מערך ההגנה האווירית עומד בלב האתגר הביטחוני המרכזי של תקופתנו.

“מתחילת המלחמה, מערך ההגנה האווירית של חיל האוויר הגן ויירט עשרות אלפי איומים לעבר שטח מדינת ישראל מכלל זירות הלחימה”, אמר מפקד חיל האוויר. “אחוזי היירוט הגבוהים מוכיחים שלמדינת ישראל יש את מערכות הנשק המתקדמות בעולם – המופעלות בידי מיטב הלוחמים והלוחמות, שבזכותם ניצלו חיים רבים”.

עוד ציין אלוף בר כי חיל האוויר נדרש להיות ערוך לכל תרחיש, גם במציאות של חוסר ודאות: “האחריות שלנו היא לצמצם ככל שניתן את הנזק לעורף הישראלי, גם בידיעה שלא ניתן להבטיח אפס פגיעות”.

במקביל לפעילות ההגנתית, הדגיש מפקד החיל את יכולות ההתקפה של חיל האוויר: “חיל האוויר מחזיק זרוע התקפית קטלנית שתדע לפעול בעומק האויב. חיל האוויר כולו ערוך, דרוך ומוכן”.

אלוף בר הוסיף כי לקחי הלחימה האחרונה הופקו ויושמו: “למדנו והפקנו לקחים מ‘עם כלביא’ ואנו מגיעים חזקים יותר. המערך הייחודי והחשוב שלכם לא נח ולא עוצר – 24 שעות ביממה, כל ימות השנה. אני סומך עליכם, ואזרחי מדינת ישראל סומכים עליכם”.


◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן