מבזקים
אשדוד מתכוננת לפסח: ניקיון אינטנסיבי במרכזים המסחריים ברחבי העיר חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון מנתניה קולות מלחמה: רעשי ארטילריה כבדים נשמעים באשדוד, אשקלון, שדרות, אופקים, נתיבות ועוטף עזה אשדוד מרכינה ראש: תושב העיר, ויאצ’סלב וידמנט, נהרג מפגיעת הטיל בתל אביב; יובא למנוחות בבאר שבע הערכת מצב באשקלון: דריכות בעקבות אזעקות הירי מתימן; גלאם: "דורש דריכות מלאה" כך זה נראה: הרס רב בסביון – צפו בסרטון סביון: נפל חי של טיל איראני אותר בעליית גג נס בפתח תקווה: בניין מגורים עלה באש ברחוב ההסתדרות; הדיירים נמלטו בזמן בזמן שישנתם – שוטרי תחנת אריאל עצרו 'על חם' גנב רכב בכביש 55; צפו בסרטון כפר ורדים: חשש לחדירת מחבלים והדי פיצוצים בשמי היישוב הנחיות פיקוד העורף הוארכו: מדיניות ההתגוננות ללא שינוי עד יום שני רחובות יוצרת פסח קהילתי: אף אחד לא יישאר לבד בליל הסדר רמת גן: שני מגדלים חדשים בני 45 קומות עם 400 דירות, מסחר וכיכר עירונית עיריית כפר סבא מסייעת למשפחות שנפגעו משברי יירוט יומו הראשון בעבודה הסתיים באסון: ויאצ'סלב וידאמנט, שומר מאשדוד – נהרג מפגיעת רסיס בת"א "מלחמת הנצח": אלפים יצאו לרחובות בכל הארץ במחאה נגד נתניהו דרמה לילית באשדוד: שריפה פרצה במקלט – תינוקות חולצו, עשרות נפגעו משאיפת עשן מטס לילה בטהרן: צה"ל תקף מטה ימי רגיש ואתרי ייצור נשק אשתאול תחת אש: 19 נפגעים פונו, בהם גם מפונים מבית שמש שבוע טוב עם ישראל

לא רק הייטק: מה עשו עובדי אינטל ביערות ובחופים?

עובדי מחלקת ייצור באינטל קריית גת סיימו פרויקט התנדבות רחב היקף של ניקוי יערות וחופים

עובדי מחלקת הייצור באינטל קריית גת סיימו פרויקט התנדבות רחב היקף של ניקוי יערות וחופים, אשר התפרש למשך חודש שלם בארבעה אירועים שונים.

כ 60 איש בכל אירוע, כולם עובדי אינטל קריית גת, לקחו חלק בפעילות ההתנדבות, במסגרתה יצאו העובדים לטבע בשיתוף עם קק"ל ורשות הטבע והגנים והתגייסו לטובת ניקוי שמורות הטבע והחופים, באירוע מגבש מלא כיף וסיפוק, הן בשל הזכות להתנדב ולתרום לקהילה והן בשל השמירה על איכות הסביבה.

לדברי עמיחי גרינוולד, מנהל קשרי קהילה וממשל באינטל קריית גת: "חברת אינטל חרתה על דגלה את נושא האחריות החברתית אשר בא לידי ביטוי במגוון פעילויות הנעשות בקהילה ובסביבה. אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם קק"ל ורשות הטבע והגנים אשר העניקה גם לעובדי המשמרות במפעל אינטל את הזכות לתרום לקהילה. אני רוצה להודות למנהלי המשמרות במפעל שאפשרו זאת ואף עודדו את העובדים להשתתף בהתנדבות".

אינטל ישראל סיכמה את שנת 2022 כשנת שיא בהתנדבויות, עם 100,000 שעות התנדבות, כאשר 30 אלף שעות התנדבות שייכות לעובדי אינטל קרית גת. כלל ההתנדבויות באינטל מתוגמלות על ידי מענק של קרן אינטל העולמית: על כל שעת התנדבות בעמותות ומוסדות חינוך מוענקים $10 ואלו הסתכמו השנה לסכום יוצא דופן של כ-3 מיליון שקלים, אשר הועברו ל-240 עמותות וארגונים חברתיים בישראל כמענקי התנדבות ב-2022.

בסקר פנימי שערכה אינטל ישראל במהלך 2023 עלה כי עובדי החברה מרוצים מאוד מההתנדבויות בחברה. 94% מהעובדים שהתנדבו, דיווחו כי חשו גאווה ומצאו משמעות בפעילות ההתנדבותית שלהם, 95% ציינו שהם ימליצו להתנדב לעמיתיהם לעבודה שעדיין לא השתתפו בפעילויות כאלה. בין העמותות והארגונים שנהנו מההתנדבות של עובדי אינטל ישראל ניתן לציין את אקואושן, בית הגלגלים, המרכז לכלבי נחייה, תובנות בחינוך, אוניברסיטאות, פעמונים, מד"א, איחוד הצלה, להב לפגים ומרכז מריאן בקרית גת. כשליש מההתנדבות של העובדים הן בעמותות חינוך ובבתי ספר.

◼️ לקבוצת החדשות בקרית גת והסביבה לחצו כאן

צילום: יחצ

דילוג לתוכן