מודיעין

לב אחד, קהילה אחת בצל המלחמה: תושבי גני תקווה נרתמים למאמץ הלאומי

במציאות ביטחונית רגישה, כאשר הביקוש למנות דם בבתי החולים גבוה מתמיד. חשוב לזכור: כל תרומה אחת עשויה להציל את חייהם של עד שלושה בני אדם. לעיתים מדובר בדיוק בסיוע הקריטי שמכריע את הכף ברגע האמת.
מודיעין

מבצע תרומות דם מיוחד התקיים באולם תגלית שבקריית החינוך גני תקווה – והניב 150 מנות דם, שיסייעו לנפגעות ולנפגעי המלחמה. מאות מתושבות ומתושבי היישוב הגיעו לתרום ולהציל חיים, בשיתוף מד״א ויחידת ההתנדבות העירונית. צפו ביוזמה המרגשת

המבצע נועד לאפשר לתושבים להושיט יד דווקא בשעה קשה זו, ולחזק את מערך הדם הארצי הנמצא בעומס שיא. לאורך שעות הפעילות זרם מרגש של מתנדבות ומתנדבים מילא את האולם – ובסופו של יום נתרמו 150 מנות דם, שיגיעו לבתי החולים ברחבי הארץ. ההירתמות ההמונית מהווה ביטוי לכוחה של קהילה ערכית, מאוחדת ומעורבת.

במציאות ביטחונית רגישה, כאשר הביקוש למנות דם בבתי החולים גבוה מתמיד. חשוב לזכור: כל תרומה אחת עשויה להציל את חייהם של עד שלושה בני אדם. לעיתים מדובר בדיוק בסיוע הקריטי שמכריע את הכף ברגע האמת.

רה"ע גני תקווה, ליזי דלריצ’ה, בירכה את התושבות והתושבים על ההירתמות: "ההתגייסות של תושבות ותושבי העיר היא ביטוי מרגש לעוצמה של הקהילה שלנו. גם בזמנים קשים – אנחנו בוחרים לפעול, לתרום ולהעניק תקווה. הנתינה כאן איננה מובנת מאליה, והיא מוכיחה מהי קהילה שמובילה ערכים של ערבות הדדית. אני מודה לכל אחת ואחד מהתושבים– על הנכונות להיות שם בשביל האחר ולסייע במאמץ המלחמתי".

הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

אשדוד שופ

צילום: דוברות העירייה

דילוג לתוכן