מבזקים
אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות" רחובות נערכת לסוף שבוע סוער: חשש להצפות חסימות בכביש 461, שישפיעו על נהגים באור יהודה ויהוד מונוסון, שינויי תנועה גם ברמת גן, בני ברק ובתל אביב משאית התהפכה בכביש 25: נהג ונער נפצעו קל נפתחה ההרשמה לקייטנות חנוכה וחורף ברמלה רמלה: אצבעה של ילדה נתקעה בחלק מצעצוע וחולצה בשלום בן כ־70 נפצע בתאונת קלנועית בקריית מלאכי החל מ־4,000 שקל: עיריית אילת מציעה קטנועים למכירה חולון נערכת לגשם: המוקד העירוני זמין מסביב לשעון חשש להצפות ולשיטפונות בסוף השבוע: כבאות והצלה מתגברת כוחות פועל נפגע ממלגזה באשקלון ופונה במצב בינוני אחרי 22 שנה: באילת נחנך תיכון חדש על שם אריאל שרון בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע

להב 433 עצרה איש עסקים בכיר בעבירות הונאה של מיליוני שקלים בענף מיחזור הבקבוקים  

בעל חברת המשקאות חשוד בביצוע עבירות מס ועבירות מרמה כלפי המשרד להגנת הסביבה סביב חוק הפיקדון תוך זיוף חשבוניות בסכום כולל של מאות מיליוני ₪.

היחידה הארצית למאבק בפשיעה כלכלית (יאל"כ) בלהב 433 עצרה הבוקר איש עסקים בכיר בעל חברת משקאות גדולה, ביחד עם בעלי חברות נוספים הקשורים על פי החשד לארגון פשיעה מהצפון ובחשד לביצוע עבירות בענף המיחזור בהיקף של מיליוני שקלים שהביאו לאי סדרים חמורים בענף המיחזור, הונאה וגניבה מקופת המדינה.

החקירה הסמויה התקיימה בשיתוף המשרד להגנת הסביבה וגופים רבים; המשרד להגנת הסביבה: "חשדות שהתעוררו ביחס לדיווחי חברות מהגדולות בשוק, הביאו לפתיחה בהליכי בדיקות עומק ובקרות על דיווחי חברות מהגדולות בענף, וזאת ביחס לעמידה בהוראות חוק הפיקדון. הבקרות שבוצעו בשיתוף פעולה עם משטרת ישראל וגורמי אכיפה נוספים העלו חשדות לאי סדרים חמורים והונאות שבוצעו ביחס לדיווחים על מיחזור הבקבוקים במסגרת חוק הפיקדון בהיקפים של מיליוני שקלים. המשרד להגנת הסביבה נחוש לפעול לקידום המיחזור בישראל ויפעל במסגרת סמכויותיו ביחד עם משטרת ישראל כדי למנוע מעורבות של גורמים עברייניים בענף ולוודא, כי המיחזור שעליו מדווחות החברות מבוצע בפועל וביושר"

שוטרי היחידה הארצית למאבק בפשיעה כלכלית (יאל"כ) בלהב 433 פתחו לפני מספר חודשים, בחקירה סמויה משותפת עם חקירות מע"מ ומכס חיפה בשיתוף כוחות מע"מ חיפה, מס הכנסה, מנהלת מודיעין המכס, מודיעין החטיבה הטקטית במג"ב ובליווי הפרקליטות לתיקים מיוחדים ברשות המיסים, הפרקליטות האזרחית (מחוזות ת"א וירושלים, היחידה לאכיפה אזרחית), משרד החשב הכללי, המשרד להגנת הסביבה והרשות לאכיפה אזרחית.

הבוקר (ג') החקירה הפכה גלויה עם מעצרו של איש העסקים בחשד כי זייף חשבוניות והצהיר הצהרות כוזבות למכס כדי לגרוף מיליוני ₪ מכספי הפיקדון לכיסו הפרטי.

מהחקירה עולה כי בעל חברת המשקאות, אשר בבעלותו חברה גדולה לייבוא משקאות, חשוד בביצוע עבירות מס ועבירות מרמה כלפי המשרד להגנת הסביבה סביב חוק הפיקדון כאשר החברה שבבעלותו דיווחה למשרד להגנת הסביבה דיווחים כוזבים בנוגע לכמות מכלי המשקה שאספה ושלחה למיחזור וניסתה לכסות על כך במגוון שיטות הונאה, בין השאר באמצעות זיוף חשבוניות בסכום כולל של מאות מיליוני ₪, שהעידו על תשלום לכאורה לחברות שאספו עבורה מכלי משקה על אף שלא היה איסוף בקבוקים בכמות המדווחת ולא בוצעה פעילות מיחזור והדיווחים היו כוזבים.

עוד עולה מהחקירה חשד למעורבות ארגון פשיעה מהצפון במעשי המרמה.

היקף המרמה מוערך בסך של כמאות מיליוני שקלים. הבוקר כאמור החקירה הפכה גלויה עם מעצרו של בעל חברת המשקאות הגדולה ביחד עם מעצרם של בעלי חברות נוספות והם מובאים בשעה זו לחקירה במשרדי היחידה, בסיומה ובהתאם לממצאיה יובאו לדיון בהארכת מעצרם בבימ"ש השלום בראשל"צ.

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יהוד מונוסון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ראשון לציון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן