מבזקים
הקריאה שנשמעת שוב בגן יבנה – לשמור על המקלטים נקיים וראויים הנוער בגבעת ברנר לא עוצר – פעילויות ההפוגה ממשיכות במלוא הכוח בגדרה שרפו חמץ והעבירו על הדרך גם מסר של התחדשות גבעת שמואל מתרחבת: פרויקט דיור מוגן חדש יוצא לדרך “מי שהוא שמח תמיד מצליח” – כך זוכרים את מקס בבת ים חברת מנועים ישראלית מבית שמש מזנקת – גם בצל המלחמה הלילה בגבעת שמואל: שברי יירוט נפלו בעיר באר שבע מדגימה: כך נולדים פתרונות חירום חכמים עבור אזרחים ותיקים סרטון הנצחה מרגש לתומר סטרוסטה ז״ל נחשף לציבור בבאר יעקב אשקלון: “חג של חירות, ביטחון ותקווה” – המסר של תומר גלאם מעל 1,000 טון אשפה פונו באשדוד והעיר התקשטה לפסח תחת אש מסר לפסח מהמפרץ באילת – "רק ביחד נוכל לחצות כל ים" ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, מראה איך נכון לפעול בזמן אזעקה עיר סוגרת שערים בלילות: מודל הביטחון מאופקים שמתרחב בזמן מלחמה הלילה בפתח תקווה: שברי טילים נפלו במספר מוקדים בעיר גבר בן 27 נרצח בירי ברהט, המשטרה פתחה בחקירה הרצליה: גבר כבן 30 נורה למוות סמוך לכיכר דה שליט זמני כניסת ויציאת השבת 3-4.4.26 נס במזכרת בתיה: פגיעת רסיס בבית מגורים; נער נפצע קל בידו ללא שינוי, עד מוצ"ש: מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף

להפתעה הזו לא ציפו לוחמי האש של אילת | ביצוע מרגש לשיר "אלף כבאים" בשפת הסימנים

להפתעה הזו לא ציפו לוחמי האש של אילת – השיר "אלף כבאים" בגרסה אחרת – בשפת הסימנים. כמה מיוחד!

לוחמי האש בהדלקת נרות מרגשת במרכז ״יחדיו״. לאורך כל ימי חג החנוכה, יצאו לוחמי האש להדלקת נרות עם הקהילה בעיר אילת אלא שהפעם ציפתה להם הפתעה בתום הדלקת הנרות כאשר לאחר שהדליקו נרות ביחד עם האוכלוסיה המיוחדת במקום ובמעמד ראש העיר אלי לנקרי וסגניו, חברי העמותה שרו ללוחמי את השיר "אלף כבאים" בשפת הסימנים.

עמותת ״יחדיו״ הינה עמותה המפעילה ספקטרום רחב של תכניות, היוצרות רצף שירותים טיפולי-שיקומי לאוכלוסיית בעלי הצרכים המיוחדים.

צפו במחווה הקסומה >>

אתמול, נר רביעי של חנוכה, ירדו לוחמי האש בעיר עם מנוף גבהים והדליקו חנוכיה בטיילת ביחד עם רב העיר הרב יוסף הכט וראש העיריה אלי לנקרי.

רב העיר וראש העירייה ביחד עם לוחם אש עלו באמצעות המנוף אל החנוכייה שהוצבה בסמוך למתחם הבסטות בטיילת והדליקו את החנוכייה אל מול התיירים הרבים שפוקדים את העיר. לאחר מכן פרסו לוחמי האש את המנוף והשליכו ממתקי שוקולד אל עבר העוברים ושבים בטיילת.

שלשום, הגיעו לוחמי האש להדלקת נרות עם לוחמי האש במועדון ״60 פלוס״, עם האוכלוסיה הוותיקה של העיר אילת. הלוחמים הגיעו עם סופגניות ועם רכבי הכיבוי והתכבדו בהדלקת הנר השלישי. יום קודם הגיעו לוחמי האש לבית החולים ״יוספטל״ וביחד עם הרופאים, החולים, צוות העובדים והנהלת בית החולים קיבלו את היום השני של חנוכה.

צילום: תיעוד מבצעי כב"ה אילת

דילוג לתוכן