מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

לעולם לא נשכח: הסטיקרים שמנציחים את חיילי וחיילות צה"ל שנהרגו בעת שירותם הצבאי עולים על שלט חוצות

הפרויקט יוצג במהלך השבוע הקרוב, בימי הזיכרון והעצמאות, בשלט חוצות דיגיטלי ענק בגשר ז'בוטינסקי במתחם הבורסה ברמת גן, כמו גם במטה פרטנר בראש העין.

לקראת יום הזיכרון, קבוצת התקשורת פרטנר ועמותת 'אור למשפחות' מציגות בגשר ז'בוטינסקי את מיצג "לנצח אחי" – מאות סטיקרים שנוצרו בידי בני משפחותיהם ויקיריהם של  חיילים וחיילות שנפלו בעת שירותם הצבאי

 לקראת יום הזיכרון, עמותת "אור למשפחות" וקבוצת התקשורת פרטנר הקימו את  פרויקט "לנצח אחי" – מיצג של מאות סטיקרים שנוצרו בידי בני משפחותיהם ויקיריהם של  חיילים וחיילות שנפלו בעת שירותם הצבאי המנציחים את דמותם, ערכיהם והווייתם.

הפרויקט יוצג במהלך השבוע הקרוב, בימי הזיכרון והעצמאות, בשלט חוצות דיגיטלי ענק בגשר ז'בוטינסקי במתחם הבורסה ברמת גן, כמו גם במטה פרטנר בראש העין.

השותפות בין  פרטנר לעמותת "אור למשפחות" מתקיימת זו השנה השלישית ברציפות כאשר מאז פרוץ מלחמת חברות ברזל נוספו לעמותה למעלה מאלף משפחות. השנה, עובדי פרטנר חילקו לקראת יום הזיכרון כ-2,650 "חבילות של אהבה" למשפחות השכולות ברחבי הארץ, המלוות על ידי העמותה. במסגרת זו הגיעו עובדי פרטנר לבתי המשפחות לחיבוק אישי וחיזוק.

עמותת "אור למשפחות" פועלת לכבוד הורים ששכלו את ילדיהם במערכות ישראל, מתוך תחושות אחווה והזדהות עמוקה עם האובדן והכאב, שהוא אובדנו וכאבו של עם ישראל כולו. העמותה מציעה מסגרת של תמיכה הדדית, באווירה אופטימית, מחזקת וממריצה, במטרה לאזור כוח, להיבנות ולדבוק בחיים. העמותה החלה את פעילותה בשנת 2008, ביוזמתה של עירית אורן גונדרס, סגן אלוף וראש ענף כוח אדם בחיל הנדסה קרבית במיל’, יו”ר ומנכ”ל העמותה.

הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אור למשפחות

דילוג לתוכן