מבזקים
"דחוף, ירו בשותף שלי למשרד": פוענח רצח עו"ד ארבל פלדמן בראשון לציון "הרגשתי שרוצים להרוג אותי": שחקן בני סכנין ואשתו ההרה הותקפו לאחר המשחק בנתניה שימו לב הבוקר ברחובות: הרמזורים בצומת הרצל – טלר – יעקב יפסיקו לפעול נמל אשדוד הכניס 657 מיליון שקל בחצי שנה – אבל הנתון בשורה התחתונה מפתיע אחרי הריסה מלאה והשקעה של 2 מיליון שקל: המקווה ההיסטורי בבית שמש נפתח מחדש לילה אלים ברמלה: בן 25 נפצע בפציעות חודרות ברחוב יוספטל תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה

מאות מתושבי קריית אונו הגיעו לפארק צה"ל ללילה בלתי נשכח

מאות מתושבי קריית אונו הגיעו אמש לפארק צה"ל, לפרוש מחצלות, לפתוח צידניות וליהנות מהקרנת הסרט "הקול בראש" תחת כיפת השמיים – חלק מסדרת "סינמה אונו" שמתקיימת הקיץ ברחבי העיר בהפקת תחום התרבות והארועים של המתנ"ס ועיריית קריית אונו. חשוב לציין כי את כל הסרטים שיוקרנו בקיץ הזה בחרו תושבי העיר, במסגרת הליך שיתוף ציבור.

מאות מתושבי קריית אונו הגיעו אמש לפארק צה"ל, לפרוש מחצלות, לפתוח צידניות וליהנות מהקרנת הסרט "הקול בראש" תחת כיפת השמיים – חלק מסדרת "סינמה אונו" שמתקיימת הקיץ ברחבי העיר בהפקת תחום התרבות והארועים של המתנ"ס ועיריית קריית אונו. חשוב לציין כי את כל הסרטים שיוקרנו בקיץ הזה בחרו תושבי העיר, במסגרת הליך שיתוף ציבור.

האירוע הפך לרגע של קהילה במיטבה – בין שיח קליל בין שכנים, צחוקים של ילדים, חטיפים שעוברים מיד ליד, מאווררים קטנים שהביאו איתם חלק מהמשתתפים כדי להקל על החום, ואפילו תושבת שפתחה בקבוק יין והציעה ממנו להורים שישבו סביבה – רגעים קטנים שמרכיבים תמונה גדולה של קיץ בעיר.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין, שנכחה באירוע, שיתפה בתחושת ההתרגשות:
"פשוט מדהים. הרגעים הללו של הישיבה על הדשא, על מחצלת, מחוברים לאדמה ומחוברים בלב זה לזה. יחד – עם שכנים, חברים, משפחה ואנשים אהובים – פשוט קהילה בדיוק כמו שחלמתי."

החופש הכי גדול EVER – סדרת הפעילויות והארועים של המתנ"ס והעירייה  ימשכו לאורך כל חודשי הקיץ. 

אורן הללי, מנהל תחום התרבות והאירועים במתנ"ס, הוסיף: " זה בהחלט עבודה מסביב לשעון לכל צוותי המתנ"ס ולאגפי העירייה השותפים, כי יש ארועי בוקר וערב לכל הגילאים ובכל רחבי העיר. אנחנו כבר נערכים לשבוע הבא עם שני אירועי שיא: פסטיבל הבירה שיתקיים ביום רביעי עם הופעה של להקת 'איפה הילד', ולמחרת – חגיגות ה-85 לקריית אונו עם הופעה של בניה ברבי. וזה יהיה בהחלט, שבוע שלא שוכחים! אני מודה למתנ"ס ולעיריית קריית אונו על האפשרות להעניק לתושבים קיץ בלתי נשכח. "

להרשמה ולחוברת המלאה של כל אירועי הקיץ בקריית אונו.

 

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: המתנ"ס

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית אונו

לחצו כאן
דילוג לתוכן