מבזקים
9 פצועים בתאונת דרכים בבאר שבע 2 שוהים בלתי חוקיים נעצרו באתר בנייה באבו גוש הכו, תיעדו והפיצו ברשת: כתב אישום נגד חמישה קטינים בעקבות תקיפת נער בפתח תקווה תקומה וטעם איטלקי: "קפה צ'יקו" החדש במצפה שדרות נפתח כמיזם הנצחה מרגש לגיבור ישראל עיריית מודיעין מכבים רעות מסבסדת מתחם למידה לסטודנטים בתקופת המבחנים סמוטריץ׳ בניר עוז: “החלוצים כאן הם תמונת הניצחון שלנו” אחרי תקיפת הישראלים סמוך למאחז: 4 חשודים נעצרו – כך התפתחו פעולות החקירה בשטח מבצע ענק באשקלון: המשטרה והעירייה יצאו למלחמה בעבירות בחוף הדסה עין כרם בדרך להרחבה ענקית: מספר מיטות האשפוז יגדל לכ – 2,400 המהפכה בבתי הספר ברחובות: תוכנית ה־AI שמכינה את הדור הבא לעולם האמיתי איך לשכנע כל אחד? הקורס החדש שמלמד את סודות ההשפעה באור יהודה מאות משתתפים, יריד ענק והצגות ילדים: בת ים חוגגת את חודש הקריאה כנס הפנטזיה שיכבוש את פתח תקווה: אבירים, אנימה, פוקימון ומצעד קוספליי על השטיח האדום אשקלון הופכת לבירת הקיץ: מאות אירועים, אטרקציות ב־10 שקלים ופסטיבל ענק שיכבוש את העיר לא רק במגרש: "המעודדת" של ילדי קריית אונו נלחמת על תשומת הלב שלהם – מול המסכים מהפכת הביטחון באופקים: כך ישתנו הכניסות לעיר כבר מהלילה המהלך שממצב את אשדוד במרכז תעשיית האופנה בישראל בן זוגה לשעבר של ליה מלכה נאשם באיומים; החשד במעורבות ברצח עדיין נחקר אלפים חגגו את חודש הגאווה בראשון לציון: המופעים, האירועים והערב שהפך לשיא החגיגות מודיעין פותחת קיץ בלי כרטיסים: פסטיבל בירה, מונדיאל, לילות ענבה ומתחמי נוער ללא תשלום

מאחורי כל סיוע יש אדם: יום העו״ס בגבעת שמואל

בעירייה הודו לעובדות ולעובדים הסוציאליים על ליווי, תמיכה ועשייה מכל הלב

עיריית גבעת שמואל ציינה היום את יום העו״ס/ית, והוקירה את העובדות והעובדים הסוציאליים בעיר, אשר פועלים במסירות ובמקצועיות למען תושבי העיר ומעניקים מענה, ליווי וסיוע למגוון רחב של אוכלוסיות.

העובדות והעובדים הסוציאליים פועלים במסגרת האגף לשירותים חברתיים בעירייה, בניהולה של אתי סומך, ומעניקים ליווי ומענה אישי לפרט, למשפחה ולקהילה, לקידום רווחתם של תושבי העיר, ובכלל זה קשישים, נוער בסיכון, משפחות לילדים עם צרכים מיוחדים, משפחות שכולות, עולים חדשים ועוד.

לרגל יום ההוקרה התקיימה עבור צוות האגף סדנת הנדיוומן חווייתית, במסגרתה נהנו העובדות והעובדים מפעילות מגבשת ואף יצאו עם תוצרים אישיים שהכינו בעצמם.

ראש העיר, יוסי ברודני, בירך את העובדות והעובדים ואמר: “העובדות והעובדים הסוציאליים שלנו מהווים עוגן חשוב בחוסן הקהילתי של גבעת שמואל. הם נמצאים שם עבור כל מי שזקוק לליווי, תמיכה והכוונה, ותורמים רבות לעיר ולתושביה. תודה לכם על התרומה הרבה והעשייה המשמעותית, ותודה לאתי סומך, מנהלת האגף לשירותים חברתיים, שמובילה את העשייה החשובה.”

אתי סומך, מנהלת האגף לשירותים חברתיים, אמרה: “העבודה הסוציאלית היא שליחות יום יומית, שמבוססת על רגישות, מקצועיות ואמונה באדם. צוות האגף פועל במסירות גדולה למען תושבי העיר, מתוך רצון להעניק לתושבינו מענה, ליווי ותחושת ביטחון קהילתית. יום העובד והעובדת הסוציאלית הוא הזדמנות לעצור לרגע ולהוקיר את האנשים שעושים את העבודה החשובה הזו מכל הלב.”


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות גבעת שמואל

דילוג לתוכן