מבצע הלבשה למתקני איסוף הקרטונים בקריית אונו

הקרטוניות החדשות מצוידות בהנחיות ברורות לשימוש נכון: מכניסים רק אריזות קרטון, לא משליכים פסולת אחרת, כמו שקיות או ניילונים. המהלך התבצע בשיתוף פעולה הדוק בין מחלקת איכות הסביבה למחלקת התברואה, תוך שימת דגש על עיצוב מזמין וידידותי לעין.

בקריית אונו עושים צעד נוסף לעידוד השמירה על הסביבה עם הלבשת מתקני איסוף הקרטונים בעיצוב ירוק ומזמין ברחבי העיר. המתקנים, המיועדים לאריזות קרטון בלבד, מעוצבים כך שימשכו את תשומת הלב של התושבים ויעודדו אותם לקחת חלק פעיל במאמץ המחזור העירוני.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין: "קריית אונו היא עיר מובילה בקיימות ובשמירה על הסביבה, אני קוראת לכולם להפריד ולמחזר, ולהוביל יחד עיר ירוקה ונקייה יותר."הקרטוניות החדשות מצוידות בהנחיות ברורות לשימוש נכון: מכניסים רק אריזות קרטון, לא משליכים פסולת אחרת, כמו שקיות או ניילונים".

המהלך התבצע בשיתוף פעולה הדוק בין מחלקת איכות הסביבה למחלקת התברואה, תוך שימת דגש על עיצוב מזמין וידידותי לעין.

סגן ראש העיר המחזיק בתיק איכות הסביבה, רון מלכה: "אנחנו גאים להוביל כל העת יוזמות סביבתיות ולראות את שיתוף הפעולה הפורה של התושבים. תודה לצוות עובדי המחלקה לאיכות הסביבה והמנהל אהרון צ'קורל."

תושבי קריית אונו מוזמנים לקחת חלק פעיל במהלך המחזור העירוני ולהשתמש במיכלי איסוף הקרטון הנמצאים בקרבתם. כך נוכל לשמור על עיר נקייה יותר ולתרום לעולם ירוק יותר.

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן