מבזקים
אור יהודה: רכב עלה באש ברחוב שלום עליכם; את מי מנסים לחסל? נהגים שימו לב: רמפת העלייה מכביש 42 דרום לכביש 4 צפון תיחסם בלילות פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״

מבצע חיסוני חצבת נרחב בבית שמש: מאות התחסנו, קריאה לציבור להשלים פערים

ראש העיר, שמואל גרינברג, קרא לתושבים שלא להתמהמה: "על רקע העלייה המדאיגה במספר חולי החצבת בעיר, אני קורא לכלל התושבים – אל תתמהמהו והגיעו להתחסן. הבריאות של כל אחד מאיתנו תלויה בערבות ההדדית ובאחריות המשותפת. עיריית בית שמש תמשיך לפעול למען שמירה על בריאות הציבור וצמצום התחלואה."
במאמץ מרוכז למגר את התחלואה הגוברת בחצבת, התקיים בבית שמש מבצע חיסונים רחב היקף, בו התחסנו 535 תושבים – תינוקות, ילדים ומבוגרים כאחד. המבצע, פרי יוזמתם של משרד הבריאות, מחלקת הבריאות באגף קהילה בעיריית בית שמש ובשיתוף ארגון 'עזרת אחים', נערך ב-8 תחנות חיסון מתוגברות ברחבי העיר וזכה להיענות גבוהה.המבצע נערך על רקע נתונים מדאיגים, המצביעים על כ-100 חולי חצבת פעילים בעיר. פרופ' זוהר מור, הרופא המחוזי של משרד הבריאות, הגיע במיוחד לבית שמש כדי לפקח מקרוב על המבצע ולחזק את שיתוף הפעולה עם הצוותים הרפואיים, הרבנים ונציגי העדה החרדית, במטרה לקדם את בריאות הציבור.

ראש העיר, שמואל גרינברג, קרא לתושבים שלא להתמהמה: "על רקע העלייה המדאיגה במספר חולי החצבת בעיר, אני קורא לכלל התושבים – אל תתמהמהו והגיעו להתחסן. הבריאות של כל אחד מאיתנו תלויה בערבות ההדדית ובאחריות המשותפת. עיריית בית שמש תמשיך לפעול למען שמירה על בריאות הציבור וצמצום התחלואה."

גם חבר מועצת העיר יונה קאופמן, הממונה על הבריאות בעירייה, ששהה בשליחות בחו"ל, עקב מרחוק אחר נתוני ההתחסנות. "אני מברך את צוותי משרד הבריאות ו'עזרת אחים' על ההירתמות המרשימה למבצע. גם מהמרחק היה מרגש לראות את ההיענות הגבוהה של התושבים. נמשיך לעמוד על מניעת התפשטות החצבת בעיר", מסר קאופמן.

משרד הבריאות מזמין את כלל התושבים להשלים חיסונים בתחנות החיסון, ללא צורך בקביעת תור מראש.


◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות העירייה

דילוג לתוכן