'מרינה' מלכת הפטריות מפרגנת בימים קשים אלו בהפוגה מרעננת לחובבי התוכן והטבע, יחד עם חברת ההדרכה 'להתאהב בפטריות', מקדמת יציאה לחוויה מהנה ומרתקת עם כל המשפחה.
לאור הצלחת הסיורים הקודמים, נקבעו שלושה סיורים עתידיים, ביער הירוק (יער לוטם שבגליל התחתון או יער בן שמן) במהלכם נזהה ונכיר פטריות אחרי הגשם. נחשף לממלכת הפטריות הקסומה – נחווה את סודותיה, נבין מהי פטריה ואיך היא עובדת. גם נלמד למצוא את הפטריות ולהבחין בין פטריות מאכל ורעל.
הסיור הינו סיור מקצועי בהובלת מיא גינזבורג מחברת ההדרכה "להתאהב בפטריות" – שותפה ותיקה ואהובה של חברת מרינה פטריות, ביחד יצרו את הפודקאסט – "תוספת פטריות מרינה".

לתאריכי סיורים קרובים יש להתעדכן ולהירשם בקישור.
עלות: מחיר הסיור לחברים של מרינה פטריות – 60 ₪ במקום 120 ₪ לאדם.
לפרטים נוספים לחצו על הקישור, ולרכישת כרטים לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תיירות, תרבות ופנאי לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











