מגן דוד אדום פונה בדחיפות לכלל בעלי דם מסוג O להגיע ולתרום דם בהקדם האפשרי, בשל מחסור חמור במנות דם מסוג זה.אנו מבקשים להודות מקרב לב לכל התורמים שהגיעו במהלך השנה האחרונה ותרמו דם מסוג O. בזכותם ניצלו אלפי חיילים, פצועים וחולים ברחבי הארץ. תרומתכם היא שהבטיחה הצלת חיים והענקת תקווה למטופלים ולבני משפחותיהם.
נזכיר כי ניתן לתרום דם בכל 3 חודשים, כך שגם מי שתרמו בעבר יכולים לשוב ולתרום בימים אלו. חשוב לציין שמנת דם אחת יכולה להציל את חייהם של עד 3 חולים או פצועים – תרומה קטנה שמשמעותה אדירה.
פרטים על מיקומי עמדות התרמות דם אשר מוצבות בתחנות מד"א השונות ובמקומות ציבוריים נוספים ברחבי הארץ ניתן למצוא באתר האינטרנט של מד"א בכתובת http://www.mdais.org/dam או בטלפון 03-5300400
הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








