מאות מתושבי באר שבע והסביבה מילאו בחמישי האחרון את המשכן לאמנויות הבמה בבאר שבע, ונהנו מקונצרט חגיגי ומרגש שכולו מחווה למוסיקה הקובנית הקסומה של אגדת הזמר אומרה פורתוונדו בביצוע של הסינפונייטה הישראלית באר שבע.
במסגרת סדרת הקונצרטים האהובה ״מקלאסי ועד קל״, הובילה את הערב הזמרת יונית שקד גולן, בליווי הפסנתרן גיאורגי קנטור, בעיבודים חדשים ומרעננים של עדי איבגי.
הערב התקיים בניצוחו של רני קלדרון- המנהל המוזיקלי של הסינפונייטה הישראלית באר שבע, וכלל חיבור מרגש בין קלאסי ללטיני, בין נוסטלגיה לרעננות- מחווה מרגשת למוזיקה שהפכה את פורתוונדו לאייקון בינלאומי לאורך שבעה עשורים.
בסיום הערב הודתה שקד גולן לנגני התזמורת, לקהל הנלהב, לרני קלדרון, ולמנכ"ל הסינפונייטה-יאיר נגיד.
הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








