מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

מהלך חסר תקדים: הרשת שתמכור אננס בשקל תשעים!

מדובר במחיר נמוך במיוחד עבור פרי שנתפס בשנים האחרונות כמוצר יוקרתי, ולעיתים נדחק לקטגוריית “המותרות”

בעוד יוקר המחיה ממשיך להכביד על סל הקנייה של משפחות רבות, במיוחד במחירי הפירות, רשת נטו חיסכון יוצאת במהלך מחירים ייחודי וממוקד: בימים ראשון ושני הקרובים (1–2 בפברואר), יימכר אננס טרי בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ במחיר של 1.90 ש"ח בלבד.

מדובר במחיר נמוך במיוחד עבור פרי שנתפס בשנים האחרונות כמוצר יוקרתי, ולעיתים נדחק לקטגוריית “המותרות”. ברשת מסבירים כי בחירת האננס נועדה להמחיש תפיסה רחבה יותר: גם מוצרים שנתפסים כיקרים צריכים להיות נגישים כחלק מהקנייה השוטפת.

ברשת נטו חיסכון מדגישים שמדובר לא רק במהלך נקודתי אלא באמירה חברתית: "אנחנו רואים בהורדת מחירים לא רק כלי כלכלי, אלא אמצעי לייצר אושר יומיומי. אנו מאפשרים לצרכנים לרכוש גם מוצרים שנתפסים כיוקרתיים, מתוך תפיסה שאושר צרכני הוא חלק בלתי נפרד מהאחריות שלנו."

המהלך מהווה חלק ממאבק הרשת ביוקר המחיה, המוגדר כערך ליבה, והוא מגיע לצד מדיניות מחירים נמוכים והגברת התחרות המקומית בערים שבהן הרשת פועלת, כדוגמת באר שבע וקריית שמונה.

המבצע פונה לכלל הציבור: משפחות בפריפריה, ערים חרדיות וצרכנים במרכז הארץ, בתקופה שבה רבים מחפשים לא רק לחסוך, אלא גם להרגיש שהם יכולים להרשות לעצמם יותר.

הסניפים ממוקמים ב-באר שבע, ירושלים, אלעד, צפת, מודיעין, קריית שמונה, בית שמש, בת ים, ביתר עילית, מעלות.


◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות בת ים והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות בית שמש והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן