מבזקים
מעקב סמוי מאשקלון הסתיים בכביש 4: אקדח, רובה חיצים וסכין נתפסו ברכב ההתפתחות בפרשת המנהרות סמוך לכפר סבא: אחד החשודים הוא קצין בביטחון המסכל הפלסטיני השוטר עצר את הרכב ביבנה – ואז התגלה מי מסתתר בתא המטען רחובות: ירד מהרכב מול השוטרים – וניסה להימלט מהמקום "אני הולך להרוס לכם את החיים": תושב גדרה מואשם באיומים על אשתו ויכוח בין בני זוג ביבנה הסתיים בתקיפה ובמרדף על קורקינט מה יקרה על הבמה? ערב האלתורים שיגיע לדימונה הסוכה הכי יפה בעיר תזכה בפרס: התחרות שיצאה לדרך בפתח תקווה אוהבים את ג׳ו עמר? ברמלה מכינים ערב נוסטלגי במיוחד פעם תשיעית נהיגה בפסילה: האישום החריג נגד תושב אילת חשד לתקיפת בת זוג באילת: בית המשפט הורה על שחרור החשוד חולון: בן 15 נפצע באורח קשה ניסה להימלט מהשוטרים על סורון באשדוד – ונעצר עם סמים וגז פלפל פועל כבן 25 נפצע אנוש באתר בנייה בקריית עקרון הגיע לאילת לחופשה – ונעצר בחשד לסחר בסמים: יותר מ – 5.5 ק״ג נתפסו בדירה פיצוץ ברחוב הסנהדרין בחולון: נער בן 15 פונה במצב קשה חיפשו בבית ולא מצאו דבר – ואז עלו לגג המחסן: M16 ותחמושת נתפסו ברמלה 48 שעות של מבצעים באמזון: מה הישראלים קונים – ומה חשוב לבדוק לפני שמזמינים דני הגיע לרמת גן: הנמר הפרסי החדש בספארי נקרא על שם דני אבדיה נוסעים לעיר העתיקה? עומסים כבדים בירושלים ורחוב סולטאן סלימאן נסגר לרכב פרטי

מהפך בחינוך: תוכנית להסבת אקדמאים להוראה ברמלה

ביום ראשון, 4.8, יתקיים יום פתוח ברמלה, שבמסגרתו המשתתפים יוכלו לקבל מידע נרחב על התוכנית. לנרשמים במעמד היום הפתוח תוענק הנחה נוספת. 

במסגרת שיתוף פעולה ייחודי של עיריית רמלה והמרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט נפתחה תוכנית ייחודית להסבת אקדמאים להוראה, המציעה מגוון יתרונות ופתרונות לנרשמים

התוכנית הייחודית מציעה יתרונות רבים, בהם לימודים קרוב לבית. תושבי רמלה והסביבה יוכלו ללמוד בסביבתם הקרובה ולבצע את ההכשרה המעשית בהוראה בבתי הספר בעיר. משך הלימודים קצר, התוכנית אורכת שלושה סמסטרים בלבד, ובסיומם תוענק למסיימים תעודת הוראה.

כמו כן, המשתתפים בתוכנית יהיו זכאים למלגה ולתנאים מיטביים. הלימודים בתוכנית היברידיים ומשלבים הכשרה בכיתות במוסדות לימוד בעיר, דבר המאפשר גמישות ונוחות רבה יותר. ההסבה להוראה לאקדמאים ברמלה היא לא רק הזדמנות מקצועית, אלא גם שליחות חינוכית.

החינוך הוא הבסיס להצלחה בחיים, והמורים הם העוגן המרכזי בתהליך זה. משתתפי התוכנית יהוו חלק בלתי־נפרד מהמהפך החינוכי של ילדי רמלה, וישפיעו על דור העתיד בצורה המשמעותית ביותר.

ביום ראשון, 4.8, יתקיים יום פתוח ברמלה, שבמסגרתו המשתתפים יוכלו לקבל מידע נרחב על התוכנית. לנרשמים במעמד היום הפתוח תוענק הנחה נוספת.

ראש העיר רמלה, מר מיכאל וידל, אומר: "התוכנית החדשה להסבת אקדמאים להוראה היא צעד חשוב במאמצינו להעצים את מערכת החינוך בעיר. אנו מזמינים את תושבי רמלה להשתתף בתהליך המיוחד הזה, ולחולל שינוי אמיתי ומשמעותי בחינוך ילדינו."

הסבה להוראה לאקדמאים ברמלה היא לא רק הזדמנות מקצועית, אלא גם מסלול המוביל לתרומה משמעותית לקהילה ולחינוך הילדים בעיר.

הצטרפו למהפך החינוכי של רמלה והיו חלק מהשינוי!

המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט מפעיל תוכניות דומות ביישובים ראשון־לציון, חדרה, הרצלייה, תל־אביב, בת־ים, יבנה, נס־ציונה, תל־מונד, קדימה־צורן, המועצה האזורית חוף השרון ולב השרון, מועצה מקומית עמק חפר, פרדסיה, אבן־יהודה, כפר־יונה, תל־מונד.

ד"ר עפר מרבך, הממונה על הסבת אקדמאים ועל תוכניות ייחודיות במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט:

"אני נרגש וגאה בשותפות עם עיריית רמלה. התוכנית הרשותית להסבת אקדמאים להוראה היא תוכנית ייחודית ומקצועית, שמתכתבת עם ייחודיות העיר ופועלת בשיתוף פעולה מלא עימה.

בתוכנית לומדים בקבוצת למידה איכותית, מקבלים התייחסות אישית וליווי של רכזים מהמרכז האקדמי ומהעיר. נרקמת קבוצת שייכות של מחנכות ומחנכים מרמלה, שלמדו יחד וממשיכים לחנך בעיר כקהילה צומחת ומצמיחה (חברות לחיים). אין ספק שזוהי דרך נפלאה לחולל שינוי, להתפתח מבחינה אישית ולהגיע לתפקיד המשמעותי, המרגש והמשפיע ביותר – להיות מורה, לחנך. תודה רבה לראש עיריית רמלה, מר מיכאל וידל, על הקשר המיוחד ועל הצעידה המשותפת ליצירת חינוך איכותי ומשמעותי."

 

◼️ לקבוצת חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חינוך ואקדמיה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן