מבזקים
פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם

מה עשתה מירי רגב בנמל אשדוד?

התחרות בעולם הנמלים עובדת: שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, ח"כ תא"ל מיל' מירי רגב הגיעה הבוקר לביקור רשמי בנמל אשדוד

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, ח"כ תא"ל מיל' מירי רגב, לביקור רשמי בנמל אשדוד, במטרה לסייר ולראות מקרוב את ההתקדמות בפעילות ובפרויקטי התשתיות בנמל. השרה רגב סיירה בנמל יחד עם מנכ"ל משרד התחבורה משה בן זקן, יו"ר נמל אשדוד, שאול שניידר, מנכ"ל נמל אשדוד בפועל, אלי בר יוסף, יו"ר נמלי ישראל עוזי יצחקי ובכירים נוספים.

במהלך הסיור הציג יו"ר הנמל לשרה את אתגרי התחרות בעולם הנמלים והישגי נמל אשדוד מהתקופה האחרונה, נערך סיור ברציפי הנמל, כולל עורף רציף 21 אשר נפתח לאחרונה, ובנוסף, השרה קיבלה סקירה על הטכנולוגיות החדשות בנמל. לאחר מכן, התקיים דיון מקצועי עם ראשי החברה בנושא הנמל, בו הוצגה האסטרטגיה העסקית, לרבות התוכנית העתידית להמשך הפיתוח.

לדברי שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, ח"כ תא"ל מיל' מירי רגב: "התחרות בנמלי הים מאפשרת לנו לשבור שיאים ולקלוט כאן בישראל את אוניות המטענים הגדולות ביותר בעולם. בזכות הגעת המגה-אוניות תעריפי ההובלה הימית לישראל וממנה נחתכים ונמצאים בירידה, מה שמאפשר בסופו של דבר למשק הישראלי להיות יותר תחרותי בייצוא וגם בייבוא. אחרי שנים רבות שבהן נטען כי נמלי הים בישראל הם הגורם הראשון ליוקר המחייה, שינינו את המשוואה, כיום נמלי הים התחרותיים תורמים להפחתת יוקר המחיה בישראל, וכפי שאני תמיד אומרת, העובדים הם הפתרון ולא הבעיה. ואני שמחה שגיליתי מערכת אשר עובדת בתיאום וביחד על מנת לשפר את השירות לאזרח ולהוריד את יוקר המחיה".

מנכ"ל משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משה בן זקן אמר: "עגינת אוניית המכולות הענקית " ניקולה מאסטרו" היום בנמל הדרום היא איתות לעולם הספנות על התחרות החיובית ועל מוכנות כלל נמלי אשדוד לפקידתן של אוניות בסדרי גודל אלה. אוניות אשר יכולות כעת לקבל שירותים מקצועיים במיטב התשתיות, הן בנמל הדרום והן ברציפי חברת נמל אשדוד, אשר סיימו לאחרונה שדרוג לקבלת אוניות הענק. התרשמתי בביקורי היום בנמל אשדוד מהערכות לתחרות של הנמל ומיעדיו בתחום העסקי והשירותי. משרד התחבורה יעשה את המיטב כדי לאפשר לנמל אשדוד, שהינו הנמל הממשלתי היחיד בישראל להתחרות עם הנמלים הפרטיים ולהמשיך לשגשג".

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד: "אני מבקש להודות בשם הדירקטוריון, ההנהלה ועובדי החברה, על הביקור הפורה של השרה ועל התמיכה המתמדת בנמל, זאת על מנת להבטיח את המשך שגשוגו של הנמל, שהינו הנמל הממשלתי היחיד בישראל תוך חיזוק עוצמתו של הנמל".

אלי בר יוסף, מנכ"ל נמל אשדוד בפועל, אמר: "שמחנו לארח את כבוד השרה בנמל אשדוד, הנמל של ישראל. הנהלת הנמל שמחה לשתף פעולה עם משרד התחבורה על מנת להמשיך ולפתח את נמל אשדוד ולהמשיך ולהשתפר למען הלקוחות ולטובת המשק הישראלי".

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-הבמה הפוליטית >> לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רונן נג'אתי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן