הבוקר (ראשון) התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות ילדה כבת ארבע שננעלה ברכב לעיני אביה, ברחוב משעול שמשון בקרית גת.
נועם שלומי – מוקדן ידידים מחוז דרום, ענה לשיחה, לקח פרטים והזעיק מתנדבים לכתובת. יחזקאל שפריי ורחל אפרת מלכה, מתנדבי סניף קרית גת, יחד עם יאיר פינץ – אחראי מתנדבי הסניף, ושילת גבאי – מנהלת יומן תיכונים, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את הילדה בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
יחזקאל שפריי: "מדובר על ילדה כבת ארבע שהחזיקה אצלה את מפתח הרכב. עם קבלת הקריאה יצאתי מהבית והגעתי במהירות. יחד עם המתנדבים הנוספים פתחתי את דלת הרכב בקלות וללא קושי. זו לא פעם ראשונה שאני מחלץ אבל בכל פעם זה סיפוק גדול. חשוב ללמד ילדים בגיל כזה לדעת לפתוח את דלת הרכב מבפנים בשביל מקרים כאלו".
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם תמיד את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
◼️ לקבוצת החדשות בקרית גת והסביבה לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








