מבזקים
מאושפלו של תמרה לגבינות מהעזים: סוכות בין קריית מלאכי לבאר טוביה מלחם שנכתב עליו לפני אלף שנה עד אינג'רה וקבב של אמא: סוכות טעים בקריית עקרון מרק, חילבה וסלוף חם: סוכות בראש העין מריח כמו עיר שלא שכחה מאיפה באה מהכרמים של 1889 למאפייה של 1968: כך טועמים את ראשון לציון בסוכות לפני שעריים גרו כאן בסוכות אקליפטוס: מסלוף חם ועד ביסטרו של פארק המדע, כך טועמים את רחובות בסוכות מסבחה של משפחה מ – 1928, תאלי הודי ובורקס של דור שלישי: סוכות ברמלה טעים אחרת הפיתה ששינתה את ישראל נולדה כאן: מסביח של 1961 עד קובות ושווארמה בסוכות ברמת גן מתותים ישר מהשדה לקרואסון ששינה את ישראל: סוכות ברמת השרון בין הפרדסים למוסדות של העיר מהבוריקה של צפון אפריקה לחומוס שנולד בעיר: סוכות בשדרות דרך האוכל שבנה כאן בית אינג'רה, פלוב, קארי ופיתה מהתנור: סוכות בקריית גת של כל העליות הבייקרי של אמא, התבלינים של פעם והקפה על הפרדס: סוכות בקריית אונו דרך הצלחת הפלאפל שקיבל כיכר, הקובה של סבתא והאינג'רה: סוכות בפתח תקווה דרך האוכל טרגדיה בקריית גת: פועל כבן 40 נהרג לאחר שמשטח כלובי ברזל נפל עליו הפאב מ – 1985, הפיצה שנולדה במשתלה והיין שהתחיל מילד בן 9: סוכות בערד סושי בן 20, עגלת קפה של ילדי היישוב ובובוטי מדרום אפריקה: סוכות בסביון דרך הצלחת בוריקה מ – 1963, מפרום על פתיליות וקרואסון צרפתי: סוכות בנתניה של השוק והים כפיתות של 60 שנה, סושי בשוק וקונדיטור שחזר הביתה: סוכות בנתיבות דרך האוכל תפוזים, דבש ובית קפה בבית של מייסדים: סוכות בנס ציונה דרך הצלחת המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה

מודיעין: הסתיימו עבודות השדרוג בפארק ברחוב מנחם בגין

עיריית מודיעין-מכבים-רעות סיימה את עבודות השדרוג בפארק ברחוב מנחם בגין, שנמצא בשדרות מנחם בגין, מול בניין 100. הפארק עבר מתיחת פנים משמעותית, עם שיפורים שמבוצעים כחלק מהמאמצים העירוניים המתמשכים להבטיח סביבה נעימה לכלל התושבים.

עיריית מודיעין-מכבים-רעות סיימה את עבודות השדרוג בפארק ברחוב מנחם בגין, שנמצא בשדרות מנחם בגין, מול בניין 100. הפארק עבר מתיחת פנים משמעותית, עם שיפורים שמבוצעים כחלק מהמאמצים העירוניים המתמשכים להבטיח סביבה נעימה לכלל התושבים.

במסגרת העבודות, אשר בוצעו על ידי אגף מבני ציבור בעירייה, הותקן דשא סינטטי איכותי, הוחלפו מתקני המשחק הישנים במתקן משחק משולב ומגוון, הכולל מגלשות, מתקנים טיפוסיים וחצובת נדנדות, שמספקים שעות של הנאה לכל גיל ולכל מיני תחומי עניין. בעבודות השדרוג הושם דגש גם על הנגשה, ובוצעו התאמות לנגישות מלאה כך שגם אנשים עם מוגבלויות ייהנו מהמקום באופן שוויוני.

הפארק החדש הוא חלק ממגמה רחבה בעיר לשדרוג פארקים ותיקים. מדובר בעבודות שמתבצעות בהתאם לתכנית רב שנתית עירונית שמנחה את אגף מבני ציבור בעירייה. בתוכנית זו, שמה דגש על שיפור פני העיר, שדרוג תשתיות ציבוריות והתאמתן לצרכים משתנים של התושבים. תהליך השדרוג מתבצע בעקבות סיורים מקצועיים שמתבצעים בשטח, כך שבכל פרויקט נעשה תכנון מדויק של שדרוגים שיתאימו למאפיינים ולצרכים של כל אזור ואזור.

הפארק ברחוב מנחם בגין מצטרף לעשרות פארקים ברחבי העיר שזכו לשדרוגים משמעותיים בשנים האחרונות. מטרת העירייה היא להבטיח פיתוח סביבתי שמשרת את כל התושבים, מקטנים ועד מבוגרים, ולהפוך את כל האזור למקום שמזמין את הציבור הרחב ליהנות מהמרחבים הפתוחים, מתחם המתקנים המודרני וההנגשה המובילה.

העירייה תמשיך במגמת השדרוג ולקדם פרויקטים נוספים ברחבי העיר, במטרה ליצור סביבה עירונית מודרנית, נעימה ומטופחת לכולם.

 

◼️ הצטרפו לחדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית מודיעין-מכבים-רעות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן