מבזקים
נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות

מודיעין מכבים-רעות: החלה ההרשמה לתכנית בית הספר והגנים של החופש הגדול

הילדים ייהנו מתוכנית מגוונת המשלבת בין מערך ההתפתחות והצמיחה של התלמידים לבין פעילות חווייתית והתנסותית דרך למידה משמעותית ומהנה. הילדים יעסקו בתכנים ערכיים, איכותיים ומבוקרים, ויתנסו בטיפוח יכולות בתחומי העשרה, ספורט, חינוך סביבתי, מעורבות חברתית ועוד, כל זאת כחלק משמירה על רצף חינוכי וצמצום פערים.

הקיץ מתקרב ובעמותה העירונית 'סחלבים' החלו להיערך לקראת החופש הגדול, במהלכו תתקיים בעיר התכנית 'גני ובתי הספר של החופש הגדול' וקייטנות ההמשך, אשר יספקו יחד מענה חווייתי לילדים מ-1.7.25 ועד 7.8.25.

באתר עמותת סחלבים נפתח השבוע הרישום לתכנית בית הספר והגנים של החופש הגדול. זאת לצד קייטנות נושאיות, סדנאות העשרה ומחנות ספורט מקצועיים שיפעלו לאורך חופשת הקיץ.

בדומה לשנים האחרונות, התכנית של משרד החינוך תפעל 15 ימים בין התאריכים 1.7.25 ועד 21.7.25 כאשר יום הפעילות בגני הילדים ובבתי הספר יחל בשעה 07:30 ויסתיים בשעה 13:00.העלות של התכנית נקבעת על ידי משרד החינוך בהתאם למדד החברתי כלכלי (סוציו-אקונומי) של הרשות. כך שבמודיעין מכבים רעות מדובר על 450 ₪ (בכפוף למימון משרד החינוך). כמו תמיד, יוכלו הורי הגנים וכיתות א'-ג', המעוניינים בכך להאריך את יום הלימודים עד השעה 16:30 על ידי רישום לצהרון בתוספת של 715 ₪ לכל התקופה, כולל ארוחת צהריים חמה.

הילדים ייהנו מתוכנית מגוונת המשלבת בין מערך ההתפתחות והצמיחה של התלמידים לבין פעילות חווייתית והתנסותית דרך למידה משמעותית ומהנה. הילדים יעסקו בתכנים ערכיים, איכותיים ומבוקרים, ויתנסו בטיפוח יכולות בתחומי העשרה, ספורט, חינוך סביבתי, מעורבות חברתית ועוד, כל זאת כחלק משמירה על רצף חינוכי וצמצום פערים.

הרישום לתכנית בית הספר והגנים של החופש הגדול וכן לקייטנות ההמשך מתבצע באתר עמותת סחלבים עד לתאריך 8.6.25. בעמותת סחלבים מדגישים שהתלמידים ישובצו למסגרות החינוכיות שבהן למדו בשנת הלימודים הנוכחית. תושבים חדשים, שביצעו רישום לשנה"ל הבאה, יוכלו גם הם להירשם, כאשר שיבוץ הילדים יעשה בסוף חודש יוני, על בסיס מקום פנוי.

מיד עם תום התכנית תפעיל עמותת סחלבים שלל קייטנות המשך, סדנאות העשרה ומחנות ספורט חווייתיים ברחבי העיר עד ל-7.8.25. בין היתר יוכלו הילדים ליהנות במהלך הקיץ מקייטנת ספורט ובריכה, מחול, אילוף כלבים, מדעים, גיימינג וטכנולוגיה, אומנויות, מבוכים ודרקונים, אנגלית, אומנויות הבמה וממגוון רחב של מחנות ספורט מקצועיים.

הצטרפו לחדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן