בערב יום העצמאות הקרוב, בני ובנות הנוער במזכרת בתיה יקבלו סיבה טובה במיוחד לצאת מהבית: מופע סטנדאפ מיוחד עם אור בוטבול ועמרי כהן, המוכרים ממשעשועון הרשת “חרטטוני”.
המופע יתקיים ביום שלישי, 21 באפריל 2026, בשעה 21:30, באולם התרבות ע"ש אריה כספי במתנ"ס מפגשים, ויהיה מיועד לבני נוער מגיל 13 ומעלה בלבד.
במזכרת בתיה בחרו השנה לשלב בתוך אירועי יום העצמאות גם תוכן שמכוון ישירות לקהל הצעיר, עם מופע הומור שמדבר בשפה שלו ומביא לבמה שמות שמוכרים היטב מעולמות הרשת והבידור.
במחלקת הנוער הדגישו כי מספר המקומות מוגבל, וקראו לבני הנוער להזמין כרטיסים רק אם הם אכן מתכוונים להגיע, כדי לאפשר ניצול מלא של המקומות באולם.
◼️ חדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









