במהלך הערכת מצב שנערכה היום באגף הביטחון בעיריית אשדוד, הדיונים המתוחים נעצרו לרגע אחד מרגש במיוחד. הסיבה: חגיגות יום ההולדת ה-26 של אופק לוי, דמות אהובה ובלתי נפרדת מהנוף של אגף הביטחון בעיר.
אופק החל את דרכו באגף כבר בגיל 18, ובהמשך השתלב בשירות הלאומי. את צעדיו הראשונים עשה תחת הדרכתו של מנהל אגף הביטחון לשעבר, אריה איטח, שליווה אותו באופן אישי וסייע לו להתפתח מקצועית. כיום, תחת ניהולו של איציק עובדיה, אופק מהווה חלק משמעותי מהעשייה השוטפת – הן בשגרה והן בחירום.
עבור עובדי ועובדות האגף, אופק הוא הרבה יותר מקולגה; הוא נחשב עבור רבים כ"אח קטן" ושותף מלא בקבלת החלטות בנושאים מגוונים. גם עובדי "איתן" מלווים את אופק מקרוב, מחבקים אותו ומהווים חלק מהשותפות האנושית המיוחדת שנרקמה באגף לאורך השנים.

ראש העיר, ד”ר יחיאל לסרי, יחד עם ראשי המכלולים, הצטרפו לברכות החמות וציינו לשבח את מסירותו, מקצועיותו ונאמנותו של אופק, שליווה את פעילות האגף בכל הסבבים הביטחוניים והתקופות המאתגרות שעברו על העיר.
האירוע הצנוע נחתם בהרמת עוגה ואיחולים לבביים, שהזכירו לכולם שגם בתוך המערכות הביטחוניות המשומנות ביותר – ההון האנושי והלב הם מרכז העשייה.
מערכת "חדשות 08" מצטרפת לברכות: מזל טוב אופק!
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








