מטה משפחות החטופים מרכין ראש עם הידיעה על מותו של יוסף אלזיאדנה ז״ל
אנו משתתפים בצערה הכבד של משפחת אלזיאדנה.
יוסף אלזיאדנה (53), היה איש של אנשים והידברות, עמוד תווך למשפחתו וגורם משמעותי בקהילתו. יוסף עבד ברפת של קיבוץ חולית במשך 17 שנה, משם הוא נחטף יחד עם שלושת ילדיו, בילאל ועאישה ששוחררו בעסקה לפני כשנה, וחמזה שכעת יש חשש כבד לחייו.
ממטה משפחות החטופים נמסר:
ההסכם המתגבש יגיע באיחור רב מדי ליוסף – שנחטף בחיים וכך גם היה צריך לחזור. כל יום בשבי הוא סכנת מוות מידית לחטופים שהצליחו לשרוד כבר 15 חודשים וסכנה ליכולת להשיב את החללים לקבורה. בשלה העת ובשלו התנאים להשבת כל החטופים – החיים לשיקום והחללים לקבורה ראויה בארצם. אנו ממתינים בציפייה לקבלת מידע נוסף לגבי גורלו של חמזה.
◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








