מבזקים
אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח"
אופיר חיים 2

מכבי שעריים תנסה להיחלץ מהתחתית הבוערת. המאמן אופיר חיים: זהו משחק על שש נקודות, אנחנו חייבים את האוהדים

אופיר חיים 2

הפועל פתח תקווה תארח מחר (שישי) את מכבי שעריים באצטדיון "המושבה". הקבוצה ממלאבס תנסה להתאושש מהתבוסה 3:0 להפועל עכו בשבוע שעבר, בעוד נועלת הטבלה, קבוצתו של אופיר חיים תגיע למשחק לאחר שני הפסדים רצופים, תקווה להתאושש ולהיחלץ מהתחתית הבוערת.

במפגש הקודם בין שתי הקבוצות, במסגרת הסיבוב הראשון, גברה הקבוצה מאם המושבות 0:2 על היריבה הרחובותית. הנתונים אינם פועלים לטובתה של שעריים אם מתייחסים גם למשחק במחזור הקודם בו ספגה הקבוצה הפסד כביתי כואב ודרמטי משער של הפועל ראשון לציון בדקה ה-86.

אלדר חסונביץ' עבר בקרב התקציבית ויעמוד לרשות אופיר חיים
אלדר חסונביץ' עבר בקרב התקציבית ויעמוד לרשות אופיר חיים

ובכל זאת נקודות אור בשעריים: שינויים רבים בוצעו בסגל בחלון ההעברות. צ'אם ממאדו ובר שלום עברו קבוצה, טומיסלב פאיוביץ' שוחרר ואילו שי רביבו והשוער בן רהב יצאו מהסגל בשל פציעה.

אלדד פרי נתן יד חופשית להנהלת הקבוצה שצירפה לא פחות משבעה שחקנים שיעמדו לרשות אופיר חיים כבר במשחק הקרוב: הקשר הבוסני, אלדר חסונביץ', החלוץ נבו מזרחי, החלוץ רז יצחק והקשר ראני חמזה שהגיעו ממכבי תל אביב, השוער גל טובלי שהגיע מהפועל רמת גן, בלם הפועל הרצלייה-פיליפ חאיכ והחלוץ הגנאי, אוסיי מאוולי ששיחק בעבר בהפועל חיפה ובק"ש.

המאמן אופיר חיים, אמר לקראת המשחק: "מצפה לנו משחק מאוד מאוד קשה, על שש נקודות כמו כל משחק שלנו מעתה ועד תום העונה. כל משחק בשבילנו הוא כמלחמת עולם. נצטרך לבוא לפתח תקווה ולשחק את הכדורגל הטוב שלנו. יש כדורגל מצוין בשעריים, ונכון שבמשחק הקודם לא היינו מספיק טובים אבל לאורך כל התקופה האחרונה השחקנים שמרו על יציבות במשחק ואני בטוח שאם נשחק את הכדורגל שלנו — ננצח".

חיים התייחס לקהל המלווה את המועדון, גם בזמנים הקשים והוסיף: "יש משהו מיוחד בקהל של מכבי שעריים, אנחנו חייבים את הקהל שצריך לעודד אותנו ולתמוך בנו בעיקר עכשיו".

גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של רחובות היום מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן