מבזקים
בית חולים חדש בדרך לבאר שבע: 600 מיטות, שיבא בפנים ומתחם ענק של 430 דונם מיבנה לכל הארץ: נוסעים סמויים עם מצלמות גוף יעלו לאוטובוסים חייל נרדף בגבעת שמואל; ברודני: "לא אתן לקומץ קיצוני לשנות את פני העיר" אזהרה באילת וברמת השרון: יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס אותרו בשטח הולך רגל כבן 30 נפצע קשה מפגיעת אוטובוס ברמלה כביש 4 נחסם בשני הכיוונים בעקבות הפגנת חרדים אילת: שלושה משיטים עוכבו בחשד להשטה תחת השפעת אלכוהול חולון יוצאת למאבק: העירייה פועלת נגד נכס שפוצל ליחידות דיור 9,623 דירות במקום השכונה הוותיקה: תוכנית הענק שאושרה בבאר יעקב | כל הפרטים חיפושים נרחבים אחר נעדרת כבת 60 מאשקלון השינוי החדש בטיילת רפאל איתן באשקלון מכדורגל בנות ועד פאדל: כך השתנה הספורט ברמלה בשנה אחת בת ים: שני מתאגרפים צעירים מבת ים זכו במדליות זהב באליפות ישראל חשש לחייה של בת 16 מקריית מלאכי מהתימנים ועד הפרסים: יותר מ-10,000 איש חגגו בפסטיבל "עדות" בחולון 100 צעירות וצעירים, שנה של שליחות: בנות ובני השירות הלאומי נפרדו מהמרכז הרפואי שמיר אסף הרופא המתחזה לגברים מפ"ת: המשטרה מחפשת נשים נוספות כביש 557 ייסגר הלילה לסירוגין: תרגיל ביטחוני יתקיים במעבר תאנים "הבן שלך על הקו": כך נעקצו קשישים באשדוד במאות אלפי שקלים התחבא בבקבוק להסרת ריסים: עורך דין נעצר בחשד להברחת סמים לישראל

מלכת היופי הבאה של ישראל 2020? תכירו את תהילה לוי בת ה-18 מיבנה

תהילה לוי בת ה-18 מיבנה תתמודד בתחרות מלכת היופי. בחודשים האחרונים נערכו עשרות ראיונות, פגישות ומיונים כאשר ואלפי בנות ניסו את מזלן, אבל רק 12 מהן הצליחו להתברג לנבחרת היוקרתית של תחרות מלכת היופי 2020.

צילום – טל שחר

רגע לפני שהיא יוצאת למסע שבסופו אולי תזכה בתואר הנכסף, הכירו את המועמדת המקומית של תחרות מלכת היופי ה-71. תהילה לוי עסקה בעבר בפעילות התנדבותית עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים. הנושא קרוב ללבה מאחר שיש לה אח שאובחן עם אוטיזם. היא מרגישה חיבור לילדים הללו ורוצה לעזור להם בעתיד ואולי אפילו לעבוד כקלינאית תקשורת. בשנת 2017 השתתפה בתחרות היופי של הדרום וזכתה בתואר תגלית השנה.

לקראת התחרות תפסנו אותה לכמה מילים: "התחושות מאוד טובות ,אני מרגישה את האווירה החיובית סביבי, אני מאוד מתרגשת ורוצה להנות כמה שיותר מהרגע. תמיד אמרו לי שאני צריכה לנסות ,נכנסתי לאתר של ״לאישה״ ונרשמתי לתחרות ואני מודה לבורא עולם שזיכה אותי להשתתף בתחרות מלכת היופי של ישראל.  זה משהו שרציתי מאוד ואני מודעת  לחשיבות של התחרות ואני באה פשוט להיות אני".

איך התחושה?
"אני מאוד מתרגשת.  זאת התרגשות חיובית ואני רוצה ליהנות מכל רגע. מטרת העל שלי היא לקדם מודעות לילדים על הספקטרום, אח הקטן הוא אוטיסט הוא לב גדום ומרגש ואני אעשה הכל כדי שהעולם יהיה פתוח יותר לקבל אותו.  לגבי אכזבה לא חושבת שיש דבר כזה אני מאמינה מאוד ויודעת שהכל לטובה. החלום שלי הוא להצליח כדוגמנית ולייצג את המדינה שלי הכבוד. המשפחה שלי מאוד מחבקת ותומכת וגאה בי. כיף לי לראות אותם שמחים ומתרגשים עבורי".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן