מבזקים
עיריית רחובות הגישה תלונה במשטרה נגד ועד העובדים, בית המשפט ביטל את ההגבלות: "זו הפגנה לגיטימית" שיבושי תנועה נרחבים בעקבות שיירת מחאה חרדית: עשרות רכבים בדרך לכלא 10 גבר נפצע באירוע ירי בתל אביב דרמה בערד: קטטה סמוך למתחם מגורים – כוחות משטרה ומג״ב הוזעקו לזירה אסנת הרוש, תושבת גן יבנה, מונתה למנהלת בית הספר היסודי 'ביאליק' ביבנה בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל מאות ילדים, רובוטים ותחרות טטריס ראשונה: אירוע השיא של “קריית-בוט” בקריית גת 300 מצטיינים, רף גבוה במיוחד ויוזמה חדשה לעסקים: אופקים חוגגת את דור המצוינות גן יבנה מרחיבה את לימודי השחייה לבתי הספר היסודיים 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה: צעד משמעותי להרחבת גבעות הרואה בבנימין שימו לב לנהגים: רחוב יעקב ברחובות ייחסם לתנועה בשל אירוע רב משתתפים קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא 21 שנה אחרי הפינוי: גן הילדים הראשון הוצב בשא-נור בשומרון כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות

המלצרית מיבנה תובעת את מקום עבודתה – וזו הסיבה!!

 

 

 

צעירה כבת 24, תושבת יבנה, שנכוותה קשות במהלך עבודתה כמלצרית, הגישה לאחרונה תביעה לפיצויים נגד המסעדה שבה עבדה.

על פי התביעה, שהוגשה על ידי עו"ד רן שפירא ממשרד עו"ד אלמוג-שפירא, בינואר השנה, ביקש בעל המסעדה מהמלצרית להגיש שלוש כוסות תה ללא מגש לשולחן שלו העניקה שירות. לדבריה, כאשר עשתה את דרכה לשולחן, קראה לה לפתע מלצרית אחרת. הסחת דעת זו, גרמה לצעירה לאובדן ריכוז זמני. כאשר הפנתה את מבטה לכיוונה של המלצרית, נשפך על ידה השמאלית תה רותח משלוש הכוסות – מה שגרם לה לכוויות עזות ופתאומיות.

לדברי עו"ד שפירא, התאונה המפתיעה גרמה לה לכאבים עזים, והיא עזבה במהירות את משמרתה, ופנתה למוקד לרפואה דחופה 'טרם', שם אובחן, כי היא סובלת מכוויות בדרגה שנייה. "לצערה של התובעת, כוויות אלו נותרו והפכו לצלקות תמידיות", לשון התביעה.

על פי התביעה, נטילת משקאות רותחים ללא מגש לא נבעה מיוזמתה של המלצרית. על פי הנטען, מעסיקיה במסעדה, חייבו את המלצרים להגיש שתייה רותחת ללא מגש.

"התובעת הייתה ערב התאונה בריאה, שמחה ופעילה בעלת תחביבים רבים. בעקבות התאונה נגרמה לה פגיעה חמורה ובלתי הפיכה שהשפיעה על כל האספקטים בחייה, לרבות היוותרותה עם צלקות מכוערות בידה הדומיננטית, צלקות המגבילות אותה בתנועה, מסבות לה כאב רב, ומהוות פגם אסתטי שילווה אותה לשארית חייה", דברי עו"ד שפירא,

לתביעה צורפה חוות דעת רפואית של ד"ר עמוס לויאב, מומחה לכירורגיה פלסטית, שקבע, כי עקב גילה הצעיר של התובעת ואופי הנזק, מדובר בנכות תפקודית בעלת השלכות קשות על חייה ובנזקים פיזיים ואסתטיים חמורים. המומחה העריך את נכותה הצמיתה של הצעירה בשיעור של 20 אחוז.

בתביעה מתבקשים פיצויים בשל נזקי גוף בסכום המקסימלי שבסמכותו של בית המשפט (עד 2.5 מיליון שקלים). התביעה נדונה בימים אלה בבית משפט השלום בתל אביב.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: freepik

דילוג לתוכן