מסע קולינרי בירושלים: כשהטרסה של וולדורף אסטוריה הופכת לחלום בהקיץ

ה"טרסה" במלון וולדורף אסטוריה היא יצירת אומנות. רחבת ידיים, עטופה בירוק מוריק, ועם נוף עוצר נשימה אל עבר נופיה הקסומים של ירושלים – נוף שמדבר לנשמה, שמוסיף מימד רוחני וחלומי לכל ביס ולכל לגימה | טור אישי מביקור שכל כולו פנטזיה של ממש – חוויה שכולה קסם, ניצוצות של יוקרה ופינוק אינסופי שאתם חייבים לעצמכם!

כשאני חושבת על רגעים של אושר צרוף, או על בריחה קסומה מהשגרה, מחשבותיי נודדות מיד אל ה"טרסה" במלון וולדורף אסטוריה בירושלים [בגג הקומה הרביעית]. עם יד על הלב, זה לא רק ביקור במסעדה או עוד בילוי, אלא פנטזיה של ממש – חוויה שכולה קסם, ניצוצות של יוקרה ופינוק אינסופי, רגעים נדירים שבהם נדמה שהכול מסתדר במקומו, והעולם כולו מתכווץ לנקודה אחת של שלמות. ואתם יודעים מה? אחרי ביקור כזה, כל אחד ואחת מכם חייבים לחוות את זה בעצמם.

כאמא צעירה, כל יציאה מהבית היא מבצע לוגיסטי. בייביסיטר לתמרה הקטנה (תודה לך, סבתוש!), התנעה של הרכב, נסיעה לירושלים – כל אלה הופכים לשווה ערך לטיול לחו"ל. אבל כשהגעתי ל"טרסה", הבנתי מיד שזוהי אכן נסיעה לחו"ל, רק בלי הדרכון והג'ט-לג. האווירה, העיצוב, השירות – כל פרט צועק יוקרה אירופאית ואלגנטיות שמזכירה מלונות בוטיק יוקרתיים מעבר לים.

סימפוניה של טעמים ונופים: חוויה קולינרית ממעוף הציפור

ה"טרסה" עצמה היא יצירת אומנות. רחבת ידיים, עטופה בירוק מוריק, ועם נוף עוצר נשימה אל עבר נופיה הקסומים של ירושלים – העיר העתיקה, הכיפות והמגדלים המוארים באור יקרות. זהו נוף שמדבר לנשמה, שמוסיף מימד רוחני וחלומי לכל ביס ולכל לגימה.

ואם כבר דיברנו על ביסים ולגימות, בואו נדבר על האוכל, או ליתר דיוק – על יצירות המופת הקולינריות של השף איציק ברק מזרחי. "ידי זהב" זו הגדרה צנועה מדי. מדובר בקסם של ממש! כל מנה היא חוויה בפני עצמה: מדויקת, עשירה בטעמים, מוגשת בסטייל שמעיד על מחשבה עמוקה ואהבה למקצוע. איציק מצליח לשלב בין חדשנות לבין מסורת, ולהגיש מנות שהן לא רק טעימות להפליא, אלא גם מעוררות השראה.

ומה לגבי הקוקטיילים? אלו הם לא עוד סתם משקאות; אלו יצירות אמנות נוזליות, עשירות בטעמים מפתיעים ושילובים נועזים. רק בשבילם, היה שווה את הנסיעה, את הבייביסיטר, ואת כל המאמץ. חשיפתם לציבור הרחב היא בגדר שירות לציבור, כי זו חוויה שכל חובב קוקטיילים חייב לטעום.

צוות מנצח, ניהול מבריק: סוד הקסם של וולדורף אסטוריה

כל החוויה הזו לא הייתה שלמה ללא הצוות המופלא של המלון, ובמיוחד ללא ההנהגה המבריקה של מנכ"ל המלון, אבנר און. ניכר כי אבנר מנהיג את המלון בחזון ובהשראה, והדבר ניכר בכל פינה ובכל עובד. השירות ב"טרסה" ובמלון כולו הוא מעל ומעבר למצופה: קשוב, אדיב, מקצועי, ועם חיוך אמיתי. כל בקשה נענית בזריזות וביעילות, והרגשתי שכל אחד ואחת מהצוות פועלים מתוך שליחות אמיתית להפוך את הביקור שלי למושלם.

ולא נשכח את תרומתה החשובה של אשת התקשורת טל מרום, שעבודתה המקצועית והמסורה מאפשרת לרבים כל כך להיחשף לקסם הזה ולהגיע לחוות אותו בעצמם.

 

המלצה [או אם תרצו: הזמנה!] – חובה לכל אחד ואחת

אז כן, המחירים אולי נשמעים כמו משהו השמור למעטים, אך אני מצהירה בזאת ומתחייבת: הם נוחים לכל כיס! החוויה שאתם מקבלים, התמורה לכסף – היא פשוט עצומה. זו לא עוד ארוחה בחוץ, זו השקעה בנפש, ברווחה, ובזיכרונות בלתי נשכחים [עם האנשים הכי יפים בישראל, בוודאות!].

ה"טרסה" בוולדורף אסטוריה ירושלים היא לא רק מקום; היא הרגשה, היא חלום שמתגשם, היא הזדמנות לטעום משהו מיוחד באמת. אני מזמינה אתכם, את כל המבקרים, את כל מי שמחפש רגע של קסם, של פינוק, של יופי – להגיע. אל תהססו, קחו בייביסיטר, סעו לירושלים, ותנו לעצמכם את המתנה הזו. זו חוויה שחובה על כל אחד ואחת לחוות. אני מבטיחה לכם – לא תתאכזבו.

בסופו של דבר, כשאתם יושבים שם, עם קוקטייל ביד, מול נופי ירושלים המרהיבים, מוקפים בירוק מרגיע, ואוכלים מנות שנוצרו על ידי ידי זהב – אתם מבינים שזהו באמת המקום הכי קרוב לחו"ל, והכי קרוב לשלמות, שיש כאן בארץ. חובה. פשוט חובה.

 

◼️ הצטרפו לחדשות האוכל [מסעדות, מתכונים, מוצרים] בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דניאל לילה / ליזה ללוצאשווילי

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן