מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

מצילים חיים וחולמים רחוק: איחוד הצלה רחובות ביום קהילה בבית הספר "גלים"

מאות תלמידים בבית הספר "גלים" ברחובות נחשפו היום לפעילות המבצעית של איחוד הצלה. במוקד העניין: רכבי החירום, אפודי המגן ותצוגה מרשימה של יחידת הרחפנים. ראש הסניף: "רואים חשיבות גדולה בלימוד ערך ההתנדבות"

יום הלימודים בבית הספר "גלים" ברחובות נצבע היום (שני) בצבעי כוחות החירום, במסגרת יום קהילה מיוחד בו לקחו חלק כלל גופי ההצלה. מתנדבי איחוד הצלה סניף רחובות הגיעו כדי להנגיש לדור הצעיר את עולם הצלת החיים ולהציג את הטכנולוגיות המתקדמות שברשותם.

המתנדבים משה אליהו עזרא (מהשירות הביטחוני-אזרחי) ומשה מזרחי מיחידת הרחפנים, הציגו למאות הילדים הסקרנים את רכב החירום הסניפי, את הציוד הרפואי ואת אפודי המגן המשמשים אותם בזירות השונות. הדובדבן שבקצפת עבור התלמידים היה הצגת יחידת הרחפנים המיוחדת של הארגון, המסייעת באיתור נעדרים ובמתן תמונת מצב מזירות מורכבות.

"הצגנו לילדים את היכולות של איחוד הצלה למתן מענה רפואי מהיר ומיידי," סיפרו החובשים עזרא ומזרחי. "שיתפנו אותם בפעילות המתנדבים גם בימי המלחמה וגם בשגרה, והיה מרגש לראות את העניין הרב שגילו בנושא."

ישראל פרץ, ראש סניף איחוד הצלה רחובות, וסגנו אשר יעקבזון, הודו למתנדבים על תרומתם: "אין זה מובן מאליו שמשה ומשה, שפועלים מדי יום להצלת חיים בעיר, פינו את שעות הבוקר שלהם למען הקהילה. אנו מאמינים שהנגשת המידע לילדים בונה את דור המתנדבים הבא ומטמיעה בהם ערכים של ערבות הדדית."


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות איחוד הצלה

דילוג לתוכן